Setari Cookie-uri

Meditatie si Caviar: Lavazza la Idelier

Cand traditia Lavazza devine inovatie cu retete unice pe baza de cafea Lavazza

Despre Lavazza – Experienta, pasiune si inovatie

Sustinut de o istorie veche de peste 110 ani, brandul Lavazza este rezultatul inspiratiei si tenacitatii lui Luigi Lavazza, fondatorul companiei, care in 1895 a achizitionat o mica bacanie in inima orasului Torino. Un pionier al industriei cafelei, Luigi Lavazza a conceput o modalitate unica de obtinere a aromei din amestecul de sortimente de cafea cu origini diferite, rezultand un produs savuros si armonios. De atunci si pana in prezent, succesul Lavazza a fost sustinut de cercetari constante si o atentie deosebita acordata nevoilor pietei.
Prezenta in toata lumea, atat in sectorul casnic cat si in cel profesional, Lavazza este recunoscuta, astazi, drept un simbol al espresso-ului si al culturii italiene. Experienta bogata, utilizarea celor mai fine ingrediente naturale si tehnologia avansata au transformat Lavazza intr-un lider al industriei cafelei.

Despre Idelier Concept Store – The new trend is love

Idelier inseamna atelier de idei. S-a nascut din dorinta designerului Silvia Serban de a-si rasfata clientela cu moda out of the crowd si de a-i oferi idei de stil personal adaptate la tendinte. Magazinul este mai degraba un concept boutique unde se gasesc creatii ale mai multor designeri si artisti romani sau straini, selectate de catre designerul Silvia Serban, persoana din spatele conceptului Idelier.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.