Setari Cookie-uri

Combinatiile inspirate vin de la NESTEA!

NESTEA a lansat in aceasta vara o noua campanie integrata de comunicare. Sub sloganul Combinatia care te inspira, NESTEA ii provoaca pe cei care accepta sa caute ineditul in lucrurile obisnuite, sa fie spontani si sa se lase prinsi intr-un exercitiu de imaginatie.

Conceptul creativ al campaniei porneste de la una din principalele valori ale brandului: NESTEA este bautura racoritoare care, printr-o combinatie inspirata de ceai si fructe, confera o stare fizica si emotionala de bine si buna dispozitie in fiecare zi. Prin noua campanie de comunicare, NESTEA
te provoaca sa gasesti combinatii inedite din lucruri simple, in cele mai neasteptate locuri. Pentru ca NESTEA te racoreste si iti face ziua mai... inspirata.

“Noua campanie surprinde perfect latura creativa a brandului NESTEA, rasplatindu-i in acelasi timp pe consumatorii loiali, care apreciaza atat caracteristicile produsului, cat si modul de viata pe care NESTEA il promoveaza. Campania este una integrata, mixul de comunicare fiind format din spot TV, ad-uri de presa, outdoor, radio, internet, toate sustinute de activitati de relatii publice. De asemenea, noua campanie de comunicare include actiuni de sampling desfasurate in magazine sau HoReCa”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Still Beverages Group Brand Manager, Coca-Cola South Eastern Europe Business Unit.

Campania, care urmeaza sa fie implementata in mai multe tari din Europa, a fost realizata la nivel international – strategie si creatie – de agentia McCann Erikson Germania. Pentru campania TV au fost realizate 2 spoturi diferite - primul ruleaza in prezent iar cel de-al doilea urmeaza sa fie difuzat incepand cu luna septembrie.

Si, intrucat combinatiile inspirate incep chiar cu NESTEA, consumatorii se pot bucura de noul
NESTEA Mango-Ananas, o combinatie exotica prezenta pe piata in editie limitata, de vara.

Parte a portofoliului companiei Coca-Cola, brandul NESTEA a fost lansat in Romania in anul 2005, iar gama NESTEA Vitao in 2008. In acest moment, brandul NESTEA are 2 game: gama NESTEA pe baza de ceai negru cu arome de: Lamaie, Piersica, Fructe de Padure si Mango-Ananas (editie limitata pentru aceasta vara), disponibila pe piata in sticle de 0.250LRGB (returnable glass bottles), 0.5L si 1.5L PET si gama functionala NESTEA Vitao, cu beneficii variate: NESTEA Vitao Ceai Verde cu Capsuni si Aloe Vera (pe baza de ceai verde, cu efect protector) si NESTEA Vitao Ceai Rosu cu Para (pe baza de ceai rooibos, cu efect linistitor), disponibila pe piata in sticle de 0.250LRGB, 0.5L si 1L PET.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.