Setari Cookie-uri

Povestea unui lung drum

Dupa un drum lung, plin de aventuri si emotii, care a inceput pe pamanturile roditoare din Brazilia si Guatemala, am sosit acum in Romania. Ne bucuram ca avem astazi ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa iti povestim de ce suntem atat de deosebite.

Draga mea,

Dupa un drum lung, plin de aventuri si emotii, care a inceput pe pamanturile roditoare din Brazilia si Guatemala, am sosit acum in Romania. Ne bucuram ca avem astazi ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa iti povestim de ce suntem atat de deosebite.

Suntem primele cafele de origine din Romania care si-au propus sa iti ofere o experienta senzoriala deosebita.

Nu a fost usor sa ajungem pana aici. Expertii Tchibo stiu sa citeasca adevarul despre boabele de cafea dintr-o singura privire, asa ca numai cele mai bune ajung in ceasca ta de cafea.

O sa ne prezentam putin, ca sa intelegi motivele pentru care suntem speciale, premium, cum ne caracterizeaza specialistii Tchibo.

Brazilia, tara mea, este cunoscuta pentru cafeaua care se cultiva aici. Eu sunt sortimentul catifelat, cu un corp plin, lejer si cu un usor gust de nuca, gratie climatului tropical si solului lutos, bogat in minerale, unde m-am nascut si am crescut. Toate boabele din Tchibo Exclusive Origins Brazil sunt 100% Arabica.
Iar eu, Tchibo Exclusive Origins Guatemala sunt aromata, delicata si bine echilibrata, cu note de mirodenii exotice, conferite de solul vulcanic caracteristic tarii mele, Guatemala. Si eu sunt 100% Arabica.

Iata ce spune despre sosirea noastra in Romania Monica Radulescu, Directorul nostru de Marketing – „Romania este singura tara din Europa de Est unde am hotarat sa promovam aceste cafele premium. 2009 este un an important pentru noi, aniversam 60 de ani de experienta si pasiune dedicate cafelei, asa ca ne-am gandit sa marcam acest moment lansand doua produse speciale si pentru piata din Romania.”

Noi, cafelele de origine, dar si verii nostri – pachetele Tchibo Exclusive sau Tchibo Family - trecem printr-un proces complex de selectie, pentru a ajunge la tine cu un gust si o aroma speciale. Povestea noastra incepe pe plantatia de cafea unde avem nevoie de aer tare de munte, mult soare si apa din belsug. Expertii Tchibo calatoresc in lumea larga, din Kenya si Etiopia pana in Brazilia si Guatemala sau India si Vietnam pentru a selecta cele mai bune boabe de cafea. Prin mainile lor, trec in fiecare an peste 180 de milioane de kilograme de cafea, Tchibo devenind cel de-al patrulea producator de cafea la nivel mondial. Dupa ce trecem prin multe filtre in care suntem cantarite, masurate, gustate, mirosite, ajungem la cea mai grea incercare – prajirea. La Tchibo fiecare tip de cafea este prajita separat, intre un minut si opt minute si functie de soi si marime. Fiecare cafea de origine are un gust si o aroma distincte, iar expertii Tchibo tin cont de toate acestea, pentru a crea cea mai buna aroma, cel mai bun gust.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.