Setari Cookie-uri

Povestea unui lung drum

Dupa un drum lung, plin de aventuri si emotii, care a inceput pe pamanturile roditoare din Brazilia si Guatemala, am sosit acum in Romania. Ne bucuram ca avem astazi ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa iti povestim de ce suntem atat de deosebite.

Verii nostri Tchibo Exclusive sau Tchibo Family sunt creati din mai multe tipuri de cafea, amestecate numai dupa prajire. Asta face ca ei sa fie atat de diferiti, prin gust si aroma, de celelalte cafele, care sunt produse prin metoda obisnuita de amestec al boabelor crude, inainte de prajire.

As mai vrea sa iti povestesc cateva date interesante despre consumatorul roman de cafea. In Romania 80% din valoarea pietei de cafea este data de cafeaua naturala macinata si vidata. Spre deosebire de alte piete europene, piata de cafea este premium, consumatorii orientandu-se in proportie de peste 60% spre produse de top. Consumatorii romani de cafea sunt mult mai exigenti si mai sofisticati in cerinte. Aproximativ 60% din consumatorii de cafea naturala macinata si vidata o prepara la ibric, o treime la filtru, iar restul o consuma preparata la espressor, crescand numarul consumatorilor care prefera acasa prepararea cafelei prin aparate moderne. Marea majoritate a romanilor (peste 70%) prefera cafeaua naturala simpla, doar cu zahar.

In incheiere iti mai spunem ca ne poti gasi in magazine in pachete cu cafea macinata de 250 g la pretul mediu in comertul modern de 12 RON cu TVA. Alaturi de noi, se afla pe raft si verii Tchibo Exclusive, sortiment care contine cafea macinata si cafea instant, cu si fara cofeina si Tchibo Family.

Cu drag,
si

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.