Setari Cookie-uri

Alaturi de tine

Expozitia de fotografie Alaturi de tine de la Bucuresti este parte a campaniei More Than Talk, initiata de Samsung la nivel mondial

”Ai grija de tine si de cei dragi” – acesta este mesajul transmis de proiectul din pasajul Universitatii, dincolo de cuvinte sau imagini. ”Este o stare care te prinde te aduce aproape si apoi te invaluie. Proiectul imbraca frumos in lumini si umbre povestea lor, a celor care sufera si nu stiu daca maine vor mai fi printre noi, dar care azi vor sa faca ceva pentru un necunoscut: sa il trimita la doctor si poate sa ii salveze viata” a completat Alisa Tarciniu. Evenimentul este primul dintr-o campanie initiata de www.cat-timp-avem.org si vrea sa transmita un adevar simplu: nu trebuie sa te imbolnavesti pentru a avea grija de tine zi de zi.



”Ziua Europeana pentru Constientizarea Cancerului de San”

Evenimentul Samsung Pink Ribbon desfasurat pe 15 octombrie a fost o celebrare a campaniei europene ”More Than Talk” ce atrage atentia asupra cancerului de san. In acest sens, Samsung a creat www.morethantalk.eu, o comunitate online ce ofera sprijin și informare completa privind cancerul de san si prevenirea acestuia.

Printre invitati s-au numarat celebritati ce sustin lupta impotriva cancerului de san precum Mel B, Denise Van Outen, Camilla Rutherford, Jamelia, Jasmine Guiness si Henry Conway, jurnalisti din toata Europa si membri ai campaniei Samsung ”More Than Talk” – femei care au invins cancerul de san. Celebra mezzo-soprana Katherine Jenkins a cantat live la eveniment, ea fiind o luptatoare indarjita impotriva cancerului de san, si a declarat: ”Cancerul de san atinge femei de toate varstele și este vital sa incurajam cat mai multi oameni posibil sa lupte impotriva acestei afectiuni. Lupta dusa de organizatiile de caritate impotriva cancerului de san este foarte importanta pentru a atrage atentia asupra acestui lucru.”

Sang Heung Shin, Presedinte si CEO al Samsung Electronics Europe, a declarat: ”Brandul Samsung are o prezenta internationala puternica si este important sa ne folosim influenta noastra globala pentru a sprijini lupta impotriva cancerului de san. Prin intermediul Zilei Europene de Constientizare a Cancerului de San vrem sa ne adresam femeilor din Europa si sa le incurajam sa lupte impotriva acestei afectiuni prin constientizare si intelegere.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.