Setari Cookie-uri

Alaturi de tine

Expozitia de fotografie Alaturi de tine de la Bucuresti este parte a campaniei More Than Talk, initiata de Samsung la nivel mondial

2 milioane $ pentru fundatiile europene care lupta impotriva cancerului la san

Samsung a strans anul acesta fonduri in valoare de 2 milioane $ pentru fundatiile europene care lupta impotriva cancerului de san. Cecul a fost prezentat tuturor ambasadorilor acestor fundatii europene in cadrul evenimentului londonez Samsung Pink Ribbon.

In Romania, Samsung sprijina Fundatia Renasterea, al carui reprezentant s-a aflat la Londra pe data de 15 octombrie, la Westfield London.

In 2008, Samsung a donat 3 milioane USD organizatiilor europene implicate in aceasta lupta si a anuntat ca in urmatorii 5 ani va continua sa sprijine activitatea lor prin viitoare donatii in valoare de cateva milioane USD.

Pentru mai multe informatii privind sprijinul Samsung pentru organizatiile impotriva cancerului de san din Europa, vizitati www.morethantalk.eu.

Pentru mai multe informatii despre proiectul „Alaturi de tine” obtineti informatii la telefon 0740.003.904 (Alisa Tarciniu)


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.