Setari Cookie-uri

Organizarea eficienta a frigiderului, plus de sanatate, minus de nervi

Putina lume stie ca frigiderul poate deveni locul preferat al bacteriilor. Vestea buna este ca poti evita ca acest lucru sa se intample daca aranjezi eficient alimentele in frigider si il cureti la timp.

o Indeparteaza rafturile si sertarele si spala-le cu apa calda si detergent de vase. Ai grija sa lasi rafturile din sticla sa ajunga la temperatura camerei inainte de a le spala, pentru a evita craparea sau deteriorarea lor. Pentru ca rafturile de sticla pot deveni alunecoase atunci cand sunt ude, recomandarea expertilor Arctic este sa porti manusi de cauciuc atunci cand le speli.

o Curata interiorul frigiderului cu apa si detergent de vase de sus in jos pentru a evita sa murdaresti la loc partile pe care tocmai ce le-ai spalat.

o Foloseste o laveta uscata si curata pentru a sterge interiorul frigiderului. Asigura-te ca nu ramane nicio urma de umezeala altfel se poate forma mucegaiul in frigider.

o Este vremea sa reasezi alimentele in frigider, asigurandu-te ca sunt asezate in locuri curate.

o Repeta aceeasi operatiune si pentru congelator si exteriorul frigiderului.

o Simplu, nu-i asa? Pentru mai multe informatii despre utilizarea inteligenta a electrocasnicelor intra pe www.arcticpentrutine.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.