Setari Cookie-uri

Primul showroom exclusivist pentru brandurile de bijuterii de lux

Noul showroom Micri Gold a pregatit bijuterii unicat si colectii noi Chopard, Bvlgari, Damiani, deGrisogono, Chimento, Schoeffel, Gianni Lazzaro, Claudio Fiorentino, Dubey & Schaldenbrand

Pentru a marca importanta acestei lansari, obiectele de lux vor fi facute cunoscute pentru prima data de catre detinatorii sau managerii generali ai brandurilor respective. Astfel, la deschidere vor fi prezenti domnul doamna Damiani, Till Schoeffel, domnul si doamna Markovitz – proprietarii Gianni Lazzaro, domnul Roland Rauschmayer si Giancarlo Capra. Mai mult, evenimentul va fi onorat si de Thomas Koblmüller - General Manager Chopard, Marco Belgrado din partea Bvlgari si Stefane Velimorovic de la deGrisogono.

Despre MicriGold:

Infiintata in 1991, MicriGold Bijuterii este compania care a deschis primul magazin privat de bijuterii din Romania. Datorita calitatii serviciilor si produselor oferite, dar si parteneriatelor incheiate cu cei mai cunoscuti creatori italieni de bijuterii de lux, Micri Gold a devenit in scurt timp liderul pietei private de bijuterii din Romania.

Cu doua magazine si un showroom in Bucuresti, compania a reusit ca branduri de prestigiu precum Bvlgari, Chopard, Damiani, Dubey&Schaldenbrand, Gianni Lazzaro sau Chimento sa fie cunoscute in Romania exclusiv prin Micri Gold Bijuterii. Astfel, in certificatele de garantie ale acestor case, Bucurestiul si Romania, s-au alaturat tuturor celorlalte orase si tari cu traditie in comercializarea acestor bijuterii.

Despre branduri:

Chopard

Bijuterii
Arta traditionala si inalta tehnologie, imbinate perfect, au creat lumea Chopard, o lume in care toate visele pot deveni realitate. Chopard - "Locul unde diamantele capata viata."
Ceasuri
Din 1860, numele Chopard si-a castigat reputatia pentru producerea de ceasuri deosebite, de la modelele cele mai simple pana la cele extrem de complexe.

Bvlgari

Bijuterii
Secretul succesului firmei Bvlgari sta in descoperirea permanenta a stilului aflat intr-un continuu proces influentat de timp, gust si comportamente. Stilul Bvlgari, intotdeauna sarmant si inovativ, imbina influenta clasicului cu expresia moderna, realizand bijuterii ce se vor pastra peste timp.

Ceasuri
Bvlgari reuseste sa combine un design rafinat cu mecanisme sofisticate, produse si verificate in conformitate cu stricte criterii de certificare elvetiene, o garantie a inaltei calitati. Toate ceasurile Bvlgari Time sunt fabricate in Neuchatel, Elvetia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.