Setari Cookie-uri

Primul showroom exclusivist pentru brandurile de bijuterii de lux

Noul showroom Micri Gold a pregatit bijuterii unicat si colectii noi Chopard, Bvlgari, Damiani, deGrisogono, Chimento, Schoeffel, Gianni Lazzaro, Claudio Fiorentino, Dubey & Schaldenbrand

Damiani

Bijuterii
Calatorind in jurul lumii, numele Damiani a fost intotdeauna sinonim cu traditia italiana, la cel mai inalt nivel. Clasicul bijuteriilor este pus in evidenta de design, calitatea pietrelor si inalta precizie.

Ceasuri
Colectiile de ceasuri Damiani sunt dedicate celor care apreciaza creatia rafinata si originala, care imbina traditia si inovatia. Ele sunt atat solutii de design, accesorii superbe, cat si solutii tehnice ideale pentru cei care prefera eleganta.

De Grisogono

Bijuterii
Obiecte ale dorintei - bijuteria la cele mai inalte standarde. Diamantul negru a devenit marca deGrisogono. Tratata ca o regina, fiecare piatra pretioasa este centrul atentiei: alegerea meticuloasa si ferma, taietura si, mai presus decat orice, un montaj extrem de discret dezvaluie piatra si ii dezvaluie stralucirea.

Ceasuri
de Grisogono spune timpul si data ... cu transparenta. Cand e vorba despre creativitate, Fawaz Gruosi este cel care conduce jocul. Enorma inventivitate a acestui creator de moda este etalata in modele de o masculinitate si o originalitate ferma. Puteti alege un ceas cu cadran detasabil... pentru ca nu are nimic de ascuns si totul de aratat.

Chimento

Bijuterii
Inovatia, creativitate, calitatea si rafinamentul asociate cu indemanarea mestesugarilor, sau viata modelelor unice semnate Chimento. Colectia de bijuterii Chimento este special creata pentru ca fiecare femeie sa se simta unica in orice moment al zilei.

Schoeffel

Bijuterii
Cloectiile exclusive de bijuterii cu perle Schoeffel sunt de o frumusete remarcabila si fascineaza pe oricine. Exista trei colectii distincte semnate Schoeffel: Colectia de Coliere cu Perle, Colectia Clasica si Colectia Couture. Nici o perla nu seamana cu alta, fiecare fiind selectata cu atentie de Schoeffel in functie de aspect, culoare si forma.

Ceasuri
Colectia de ceasuri The Pearl reprezinta un capitol promitator in istoria casei Schoeffel. In aceasta colectie se reflecta intocmai filosofia companiei: Pure Luxury. Since 1921.

Gianni Lazzaro

Bijuterii
Sub sloganul "bijuteria, o dragoste eterna" puteti descoperi frumusetea clasica a bijuteriilor de lux si extravaganta atragatorare a ultimelor tendinte in moda. Gianni Lazzaro cucereste prin modul diversificat in care reuseste sa creeze modele luxuriante.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.