Setari Cookie-uri

Spray-ul oral impotriva durerii, acum si in Romania

Inovatie - spray-ul oral sublingual pentru alinarea senzatiilor de durere


comunicat de presa

Inovatie - spray-ul oral sublingual pentru alinarea senzatiilor de durere


Te dor dintii? Ai nevralgii sau dureri menstruale? Foloseste AdapthaDol, spray-ul impotriva durerii, primul de acest fel care intra pe piata romaneasca a suplimentelor nutritive.

Cateva pulverizari sub limba, cu ajutorul acestui spray usor de manevrat datorita dimensiunilor reduse (12 cm), sunt suficiente pentru ca senzatiile de durere sa dispara.

Cinci plante “adaptogene”, patru fructe, Cretusca si extract din Ananas, toate sunt combinate in primul spray oral sublingual impotriva durerii.

Efectul analgezic al spray-ului AdapthaDol este dat tocmai de faptul ca el reuneste intr-o maniera echilibrata cinci plante - Echinacea, Ginseng-siberian, Schisandra, Paducel, Rodiola – care contin “adaptogeni”, substante naturale care reechilibreaza organismul, stimulandu-l pe acesta sa reactioneze pozitiv in situatii de stres fizic si emotional.

Pe langa plantele “adaptogene” enumerate, spray-ul cu efect de calmare contine si patru fructe - Rodie, Pomelo, Scorus si Mangostana – bogate in antioxidanti, in vitamina C si in vitamine din grupurile B.

Spray-ul impotriva durerilor nu are conservanti si nici zahar, ci doar zaharuri din fructe.

AdapthaDol capata efect de calmare si cu ajutorul altor doua plante continute, in afara celor adaptogene si anume: Cretusca (Spiraea ulmaria) si Ananasul (Ananas sativus). Avand un continut bogat in derivate ale acidului salicilic si flavonoide, Cretusca este una dintre cele mai delicate remedii anti-inflamatoare, analgezice, anti-spasmodice si antibacteriene ale mucoasei gastrice si este deseori folosita in tratarea inflamatiilor dureroase, in dureri reumatice, cefalee, dureri de dinti.

Ananasul vine si el in completarea proprietatilor analgezice ale spray-ului contra durerii, prin bromelaina, un ferment unic pe care acest fruct il contine, despre care s-a demonstrat ca are un rol de contracarare a proceselor inflamatorii.

Eficacitatea produsului AdapthaDol, cu actiune analgezica rapida este data tocmai de combinatia dintre complexul de plante existent in continutul sau si forma inovativa a spray-ului oral sublingual, combinatie care spre deosebire de modurile clasice de administrare (pastila, capsula etc.) asigura o absorbtie mult mai rapida si mai eficienta. Zona dintre palatul inferior si limba este puternic vascularizata, iar mucoasa este extrem de subtire, favorizand trecerea principiilor active esentiale ale spray-ului din exterior, imediat in sange, fara a mai trece prin ficat, organ in care are loc prima transformare si eliminare a majoritatii principiilor active.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.