Setari Cookie-uri

Spray-ul oral impotriva durerii, acum si in Romania

Inovatie - spray-ul oral sublingual pentru alinarea senzatiilor de durere

Siguranta materiei prime utilizate pentru realizarea spray-ului contra durerii completeaza efectele acestuia. Astfel, obtinerea acestei materii prime se face prin tehnologia cu ultrasunete care permite extractia completa a medicamentelor din plante, conservand astfel integritatea tuturor componentelor fitocomplexului.

Mai mult, AdapthaDol contine apa revitalizata prin tehnologia Grander (apa revitalizata = apa de uz domestic ale carei calitati naturale sunt imbunatatite prin metode puse la punct de naturalistul Johann Grander) ce ofera produsului proprietati de conservare ridicate, o mai mare stabilitate chiar si in urma modificarii microbiologice, o mai mare putere auto-purificatoare, caracteristici organoleptice (prospetime, aroma, miros) sporite.

Cum si cand se foloseste spray-ul impotriva durerilor?

Spray-urile cu actiune adaptogena, de mici dimensiuni, care se folosesc prin pulverizare in zona sublinguala reprezinta noul trend in materie de suplimente alimentare pe baza de plante.

AdapthaDol reprezinta una dintre cele sapte variante de spray-uri care constituie cele mai noi creatii in materie de produse cu actiune “adaptogena”, intens demonstrata de cercetarile stiintifice.

Ori de cate ori aveti nevoie sa ameliorati senzatiile de durere (dureri reumatice, musculare, dureri de cap, de dinti sau dureri menstruale) pulverizati in cavitatea bucala direct sub limba, echivalentul a maxim 2g de produs, de 5 pana la 10 ori pe zi.

Spray-ul adaptogen impotriva durerii (30ml) este disponibil in magazinele online si in reteaua de magazine Plafar, Dr.Ogheria si in farmacii.

Mai multe detalii despre AdapthaDol (30ml), pentru alinarea senzatiilor de durere se pot gasi si pe: https://www.adapthaspray.com/

Ce reprezinta "adaptogenii" care se regasesc si in spray-ul impotriva durerii?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.