Alearga si pentru tine, nu doar pentru stiri

Alearga si pentru tine, nu doar pentru stiri
Kudika
29 Iunie 2010

Laboratoires URGO si Federatia Romana de Atletism au lansat jurnalistilor prezenti la crosul Grand Prix URGO invitatia de a alerga änu doar pentru stiri, ci si pentru ei insisiö.

Comunicat de presa

Citeste si:
Pantofi sport in culori pastel: note chic in tinute sport

Laboratoires URGO si Federatia Romana de Atletism au lansat jurnalistilor prezenti la crosul Grand Prix URGO invitatia de a alerga „nu doar pentru stiri, ci si pentru ei insisi”.

Ziaristii, inscrisi la a doua editie a crosului organizat de URGO si Federatia de Atletism pe stadionul Iolanda Balas-Soter, au alergat impreuna cu fosta campioana olimpica, Gabriela Szabo, pe o distanta de 1500 de metri, intr-o actiune care isi propune sa promoveze in randul jurnalistilor, dar si al publicului larg, valoarea miscarii si a sportului.

Desfasurata sub sloganul „Alearga si pentru tine, nu doar pentru stiri” competitia, destinata reprezentantilor mass-media, incearca sa atraga atentia atat asupra unui sport de traditie pentru romani – atletismul, care a adus si aduce numeroase medalii pentru Romania, cat si asupra beneficiilor pentru sanatate pe care o viata activa le poate aduce.

„Mi-a facut o deosebita placere sa invit colegii din presa la o alergare de dimineata, pentru a ne mentine in forma si a trimite un mesaj de sustinere catre toti cei in viata carora sportul, in general, si atletismul, in special, poate inca juca un rol deosebit. Initiativa Laboratoires URGO este cu atat mai laudabila cu cat ne reaminteste ca, inainte de activitatile profesionale, trebuie sa acordam o importanta deosebita sanatatii si stilului nostru de viata”, a declarat Gabriela Szabo.

„URGO are deja o traditie in a sprijini activitatile sportive si beneficiile pe care acestea le pot aduce in viata fiecaruia dintre noi”, a declarat Aura Ilian, Brand Manager. „De altfel, in Franta produsele URGO au mai multe vedete sportive printre ambasadori” a mai adaugat Aura Ilian.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri