Setari Cookie-uri

MINI Week, un periplu cu pit stop in cele mai hot puncte ale orasului

MINI WEEK, o saptamana de evenimente in spiritul brandului, a oferit o serie de experiente inedite, prin mecanisme care i-au purtat pe invitatii speciali, dar si pe trecatori catre "destinatii" cheie pentru stilul de viata al unui posesor de MINI: cultura, week-end alaturi de prieteni, clubbing, shopping-uri exclusiviste de parfumuri, fashion, bijuterii, ceasuri si evenimente gastronomice.

MINI nu este un brand conventional, asadar au fost gandite si oferite experiente pe masura, in cel mai pur stil al brandului, prin mecanisme care au apelat la spontaneitatea si deschiderea celor invitati, fie ca acestia au fost trecatori luati prin surprindere sau invitati speciali ai unor evenimente cu circuit inchis. MINI a fost in Bucuresti „la el acasa” si a reusit sa atraga prin experimentul inedit.

Saptamana s-a incheiat cu un eveniment privat de Live Cooking, pe terasa Readers Cafe, cu 50 de invitati speciali. Locatia a fost complet regandita si transformata pentru seara evenimentului intr-un MINI LOUNGE, pentru a primi oaspeti de exceptie: invitati din mediul de afaceri, marketing, avocatura, arhitectura, design, presa si fotografie. O seara de networking si savoire vivre, pentru oameni care impartasesc gusturi sau valori comune, inconjurati de dialoguri savuroase, vinuri de colectie si gastronomie la cel mai inalt nivel.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.