Celebrul make-up artist Maxime Poulain vine in AFI Palace Cotroceni

Celebrul make-up artist Maxime Poulain vine in AFI Palace Cotroceni

Evenimentul se va derula Joi, 24 Noiembrie intre orele 13:00 - 21:00, cand Maxime Poulain - Guerlain Make-up Artist, va impartasi celor prezenti trucurile machiajului profesional de care se bucura vedetele si celebritatile din intreaga lume.

Comunicat de presa

machiajCunoscutul make-up artist international, Maxime Poulain va fi prezent saptamana aceasta in AFI Palace Cotroceni, in cadrul unui eveniment de lux desfasurat in interiorul magazinului de cosmetice Marionnaud.

Evenimentul se va derula joi, 24 noiembrie intre orele 13:00 - 21:00, cand Maxime Poulain - Guerlain Make-up Artist, va impartasi celor prezenti trucurile machiajului profesional de care se bucura vedetele si celebritatile din intreaga lume.

Doamnele si domnisoarele prezente la eveniment vor putea afla astfel cele mai noi tendinte in machiaj chiar de la cunoscutul Maxime Poulain, care va sustine o demonstratie live, cu produse din colectia Guerlain Vol de Nuit, una dintre cele mai populare colectii ale brandului de cosmetice Guerlain.

De asemenea, tinerele interesate isi pot face programari pentru sesiuni de machiaj la magazinul Marionnaud din AFI Palace Cotroceni sau la numarul de telefon: 021 448 18 30.

Maxime Poulain si-a dezvoltat pasiunea pentru machiaj in New York, observandu-i pe profesionistii in machiaj in timpul diverselor prezentari pe care le-a sustinut in perioada cand lucra drept model. Ulterior, l-a cunoscut pe Olivier Echaudemaison, Guerlain Creative Director care i-a devenit in scurt timp mentor si o sursa de inspiratie profesionala.

De-a lungul carierei sale Maxime Poulain, a fost prezent la diverse evenimente de notorietate din industria de profil, precum Saptamanile Modei de la Paris, Montreal sau Toronto, precum si in paginile celor mai celebre reviste din lume. In plus, Maxime detine propria sa emisiune de televiziune, iar in 2010 a primit premiul de „Canadian Make-up Artist of the Year”.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri