Setari Cookie-uri

Ultima noapte de amor, intaia noapte de singuratate

Dragostea nu dureaza o vesnicie. Fie ca au trecut ani, luni sau chiar zile, o relatie, indiferent de cat de frumoasa si puternica este, se poate incheia.

Rutina, distantare, certuri violente, gelozie, posesivitate... ce rost are sa continui o relatie care nu iti aduce decat suferinta? Cat poti sa traiesti langa o persoana care nu te poate face fericita?

Singuratea ajunge sa ne macine sufletul

Chiar si dupa cateva luni de relatie, despartirea este destul de grea, in special pentru persoanele care se ataseaza foarte repede de partener. Sentimentul de vinovatie ca nu ai luptat mai mult pentru a salva relatia ajunge sa iti macine sufletul. Exista cupluri care se despart chiar si dupa zeci de ani de convietuire.

Dar cum putem face fata unei despartiri? Cum este posibil ca, dupa atatia ani de convietuire impreuna, in care ti-ai creat o lume alaturi de el, sa poti pune punct? De unde gasesti puterea de a merge mai departe?

Despartirile dor, sufletul iti plange, inima se sfarama, iar viata ta se destrama. Aveai un vis, o dragoste pentru care sa lupti si un partener de viata. Toate visele tale s-au spulberat, iar realitatea pare mai dificila ca niciodata.

Citește și:

Invata sa traiesti si pentru tine. Invata sa te apreciezi, sa fii fericita, sa te bucuri de micile placeri ale vietii. Invata sa te iubesti daca vrei sa treci peste o despartire dureroasa.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.