Setari Cookie-uri

Sa ploua cu Oscaruri: 9 penisuri legendare

Umblam zilele trecute pe internet, in disperarea de a gasi cateva noutati legate de sex. Din pacate nu s-au mai facut cine stie ce descoperiri, dar mintea mea a avut un moment de sclipire.

4. Daniel Radcliffe

Nici prin cap nu imi trecea ca l-as putea pune vreodata in acest top pe Daniel Radcliffe. Dar…. Niciodata sa nu zici niciodata. Se pare ca bagheta micutului Harry Potter este mai mare decat am crezut eu (si probabil si voi). Chiar daca nu este destul de gros, stremeleagul lui Harryuta este suficient de lung pentru a te face sa dai ochii peste cap.

5. Bruce Willis

La o astfel de chelie, trebuie sa te astepti la un madular pe masura.Si se pare ca Bruce Willis nu ne lasa la greu. Actorul a aparut gol pusca in filmul Color of Night, unde si-a aratat funduletul epilat si cucul proaspat spalat. Daca stau sa ma gandesc, e de inteles cum de are mai multi copii decat firele din cap.

6. Colin Farrell

Colin Farrell ar trebui sa fie mandru de mataranga care ii atarna intre picioare. Se pare ca la cat de mare o are, producatorii au decis sa taie o secventa cu el gol din film (A home at the end of the world). Motivul? Femeile ar fi devenit dependente de bijuul lui Farrell, in timp ce toti barbatii ar fi ajuns sa se simta destul de neconfortabil daca ar fi vazut secventa.

Citește și:

7. Jay Z

De-asta Beyonce nu mai are nevoie de nimic altceva. Bani de ii intorci cu lopata, un barbat devreme acasa si un ciocoflender colorat. Nu stiu de unde au pornit barfele referitoare la penisul lui Jay Z, dar se pare ca acesta il are atat de mare incat ar putea bloca Soarele.

8. David Beckham

Da, da… cum sa uitam de tine, Davidut? Chiar daca este mai mult un model in chiloti decat un fotbalist, trebuie sa ii dam lui David ce este al lui David. Sau al Victoriei. Daca barbatii pot petrece ore in sir holbandu-se la o pereche de sani, asa putem si noi, femeile, sa cascam ochii la pozele cu David Beckham in chilotei.

9. Travis Fimmell

Primul model care a aparut in pictorialele pentru a promova chilotii pentru barbati ai lui Calvin Klein. Poate ca multe dintre voi (adolescentele, in special) nu il stiti, dar eu aveam poster cu el lipit pe usa din spate a dulapului, poster pe care scrisesem cu litere imense “DING DONG.”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.