Setari Cookie-uri

Top 5 lucruri ciudate pe care femeile le-au ascuns in vagin

Stiati ca vaginul femeilor poate fi folosit ca loc de depozitare a anumitor lucruri?

3. Un poster din dragoste

Cat de disperat sa fii dupa o celebritate incat sa iti doresti sa iti introduci in vagin un poster? Ar fi bine sa ne raspunda la aceasta intrebare scenaristul serialului BBC3’s Bizarre ER. Intr-unul din episoade, o femeie are dureri mari in zona vaginului, asa ca merge la spital pentru consult. Medicii descopera ca problema consta intr-un poster cu cantaretul american Donny Osmond, pe care femeia il avea in fifiluca inca din anii 70. Sa inteleg de aici ca femeia a uitat ca are un poster in vagin? Sau, si mai important, ea nu si-a mai udat rozeta de peste 30 de ani?

Top 5 lucruri ciudate pe care femeile le-au ascuns in vagin

sursa foto: shutterstock.com

2. Un telefon furat

Incrucisati picioarele si tineti-va cu mainile de scaune: femeia care a reusit sa ascunda un telefon furat intre picioare este nimeni alta decat una de-a noastra. Exact, o romanca. In 2005, The Register scria ca Ruxandra Gardian si-a ascuns un telefon mobil furat in vagin. Din pacate pentru ea, a uitat sa il inchida sau, cel putin, sa il dea pe silentios, asa ca telefonul a inceput sa sune. Autoritatile au fost imediat anuntate, iar detinatorul si-a recapatat telefonul. Asta da barbat norocos. Sau nu?!

Citește și:

1. Un cutit

In mai, 2011, doua femei din Florida au fost retinute de Politie din cauza unei confruntari violente. Imediat ce au fost arestate, polististii au fost surprinsi sa afle ca una dintre femei avea ascuns in vagin un... cutit. Presupun ca era un model cu lama acoperita sau protejata, altfel veverita sa ar fi fost jumulita de mult timp. (sursa: Truecrimereport)

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.