Setari Cookie-uri

Sexperimenteaza arta oralului: Cum trezesti voinicul?

S-o facem ca la carte.

Usor de zis, greu de facut. Este cam dificil sa devii experta in arta oralului: trebuie sa depui efort, sa experimentezi, sa stai minute in sir in genunchi sau cocosata pentru a incerca tehnici noi, sa iti folosesti mainile, sa ai grija la bijuterii ca na... pe cat sunt de valoroase pe atat sunt de fricoase.

Voinicul ala mic dintre picioarele masculului de langa tine are dubla personalitate: cand este calm este tot lapte si miere, finut, elegant, la locul lui. In momentul in care este trezit, devine un "monstrulet" mai ceva decat Marele Hulk. Si sa vezi ce forta are! Reuseste sa treaca prin padurea fioroasa (asta in cazul in care femeile au asa ceva), sa isi faca loc printre muntii stramti si sa se lupte cu inundatiile insa intr-un final face ce face si tot ajunge la destinatie.

sexual

Dar sa vorbim despre cum il transformam in ala puternic si neinfricat: multe femei stiu asta, putine o pun in practica. Sexul oral este o arta iubita de barbati, insa subapreciata de majoritatea femeilor.
Multe femei se napustesc direct asupra piticului incat saracul, de frica, se face si mai mic decat este. Ele nu stiu ca pentru o placere mai mare decat fotbalul trebuie sa depuna efort si sa fie dispuse sa isi inroseasca genunchii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.