Setari Cookie-uri

Vreau sa pari ceea ce esti! Trebuie sa fim mintite pentru a fi fericite?

De ce prefera barbatii sa minta.

Inceputul unei relatii este cea mai frumoasa perioada a unui cuplu. Totul este lapte si miere, inclusiv iubitul tau care nu mai stie cum sa te multumeasca. Totusi, ce este facut cand constati ca el, cel care pana mai ieri ti-a promis ca iti va fi alaturi, iti rasplateste increderea cu vorbe goale? Inevitabil, sentimentele de iubire se transforma in dezamagire si tristete. De ce trebuie sa fim mintite pentru a fi fericite?

Iubirea se construieste prin loialiate si interese comune. Cel putin, aceste ingrediente stau la baza unei relatii sincere si armonioase. Cand el pozeaza doar in iubitul model si de fapt te minte cu buna stiinta, finalul va fi cu siguranta dezamagitor. Tu o sa ramai cu un gol in suflet in timp ce el va pleca mai departe fara sa aibe mustrari de constiinta.

sursa foto: shutterstock.com

Cum recunosti barbatul mincinos

Ce e de facut? Nu am zis ca ar fi usor sa ii dejoci intentiile, dar cel putin straduieste-te sa fii mai retinuta. Cu siguranta, este dificil sa iti ignori fluturii din stomac si vorbele lui iti suna bine intentionate, insa n-ar strica sa arunci o privire mai atenta.

Citește și:

Barbatul mincinos are un comportament egoist si grabeste vizibil pasii intr-o relatie. Complimentele lui au permanent o aluzie sexuala si rareori te priveste in ochi atunci cand iti vorbeste. Cand nu-ti evita privirea, zambetul lui amagitor poate sa iti dezvaluiasca usor din intentiile lui. Micile greseli sunt trecute cu vedrea; poti sa observi ca rareori te critica. Mimica si gesturile lui ar trebui sa te puna pe ganduri atunci cand remarci prea multa indulgenta.

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.