Setari Cookie-uri

Vreau sa pari ceea ce esti! Trebuie sa fim mintite pentru a fi fericite?

De ce prefera barbatii sa minta.

Nu te gandi ca doreste sa te protejeze dimpotriva, in acest mod isi slefuieste imaginea de barbat supus. Bineinteles, realitatea este alta: el are multe de ascuns si ar face orice pentru a-ti ascunde „micile” lui escapade. Sentimentul de vinovatie poate fi un alt imbold pentru comportamentul nepotrivit. Cu toate astea, parerile de rau nu-i sunt suficiente pentru a-l determina sa opreasca jocul.

Din moment ce ai realizat ca iubitul tau nu este sincer, nu mai tatona terenul si ia masuri. Nu are rost sa intri in jocul lui chiar daca i-ai descoperit scenariul. Morala nu-i va servi la nimic. Nu esti prima pe care o minte si el va fi capabil sa disimuleze foarte usor remuscarile. Reale sau nu, parerile de rau nu mai au nicio valoare.

sursa foto: shutterstock.com

De ce disimuleaza barbatii?

Sexul tare se inmoaie imediat in fata unei discutii mai aprinse. In pat este inflacarat, dar cand trebuie sa vorbeasca despre sentimentele lui, barbatul prefera sa ocoleasca subiectul. Asadar, alege sa se prefaca. Nu isi doreste sa te raneasca dar nici nu stie cum sa procedeze. Se foloseste de minciuna ca sa te prinda in mreje dar la sfarsit tot el bate in retragere, balbaind scuze tardive. Ar fi bine daca ar intelege ca nu dorim sa fim mintite pentru cateva clipe de iubire. Adevarata fericire este nobila si nu poarta amprenta tradarii.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.