Setari Cookie-uri

Povestea mea: Virgina la 40 de ani!

Te pastrezi pentru Fat Frumos... dar pana cand? Si panzele de paianjeni ce spun? Si copii nu vrei sa ai?

Conservare

Asadar... Cine credeti ca ar vrea vreodata sa faca sex cu o fiinta virgina si divortata la 27 de ani? Intre timp, am renuntat la politica fara sex inainte de casatorie, numai ca nu mai aveam oferte. Sau, cele care s-ar fi vazut la orizont fugeau ca apucatele (ele, ofertele, impreuna cu barbatii care le-ar fi putut face intr-un univers ideal) cand imi aflau statutul.

Nu te poti culca cu o oferta fara sa stie ca e prima, nu? Si trebuie sa mentionezi ca tu nu esti nebuna, ca ai mai incercat alta oferta, cu care te-ai casatorit, dar te-a inselat, asa ca ati divortat inainte de a apuca sa va ofertati unul pe celalalt si apoi celalalt pe unul si apoi si altfel. Grea viata – asta, fara oferte! Dar e mai grea viata cu oferte cu asterix!

Cum o fi viata cu Obelix? Oare ajungi la x... sau iar trebuie sa cauti alta oferta? Ei, pana una alta, am spus ca daca am rezitat pana la 30... n-oi muri. Pentru ca da, dupa 3 ani de oferte venite si expirate, am inteles ca nimeni nu i-o trage unei divortate virgine, asa ca m-am conservat.

Citește și:

Am renuntat chiar si la ideea de a avea un copil, pentru ca l-as creste sa devina un nimfoman desfranat, pentru a nu pierde toata distractia, ca mine.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.