Setari Cookie-uri

Povestea mea: Virgina la 40 de ani!

Te pastrezi pentru Fat Frumos... dar pana cand? Si panzele de paianjeni ce spun? Si copii nu vrei sa ai?

Abstinenta

Jucau hormonii in mine, nebunii... majorat, facultate, serviciu... Eu nimic! Am avut relatii. Dar in adolescenta nu m-a cerut nimeni de nevasta, iar cand am mai crescut si eu si potentialii pretendenti, ei erau convinsi ca nu trebuie sa se insoare pana nu incearca toate marile cu „degetul”. Asadar, politica lor asta era: „Nu pot sa iti pun inelul pe deget daca nu stiu cum esti la pat!”. Ei bine, politica mea... politica mamei... politica vietii mele esuate era „Nu facem sex pana nu-mi pui inelul pe deget!”

Cele doua politici fiind total opuse si negasind niciun idiot care sa ma vrea pentru restul calitatilor mele, am ramas asa... in plop! Am inceput sa imi scad standardele, am zis ca poate daca sunt mai idioti decat idioti... pot sa ii fac sa faca precum zic. Si am gasit unul! Nu prea rau... era tamplar si mi-a facut o caseta de bijuterii din lemn de fag... minunata, va spun!

Citește și:

M-a cerut in casatorie. Asta se intampla la 27 de ani si in urma metodelor alternative de sex... adica masaje erotice si felatii (capatasem si experienta de acum... daca nu ma descurcam la pat, ii faceam un oral nenorocitului si, macar pe el, il rezolvam). Deci ne-am casatorit. Acum era momentul!

Surpriza! Nu era ACUM momentul, pentru ca momentul era ocupat cu una dintre ospataritele de la nunta. Pai bine, gogosar, dar alta cumatra nu gaseai? Macar sa fi fost mai frumoasa decat mine, sa aiba sanii mai mari, sa fie una dintre fostele iubiri, sa fie mai desteapta, cu mai multi bani! Nu, o domnisoara care poate sa aiba cate 5 farfurii pe fiecare brat a fost fata visurilor lui Gigel cel purcel, pentru ca s-au si casatorit, de indata ce noi am divortat.

Adica dupa o saptamana de casnicie oficiala... eu eram inca „neprihanita”. Halal casatorie si sfant legamant!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.