Setari Cookie-uri

25 Lucruri pe care barbatii le detesta la femei

Cu toatele stim ca nu suntem perfecte. Dar si ei stiu ca nu suntem. Vezi aici ce anume ii deranjeaza...

14. Rascolirea amintirilor

Daca este cu tine, fii sigura ca nu vrea sa isi aminteasca de foste. Si fii sigura si ca nici tu nu vrei sa stii despre ele sau ca el sa isi aminteasca, pentru ca, dupa atata timp, nu isi va aminti decat lucrurile bune. Iar asta nu poate prevesti nimic stralucitor pentru voi doi.

15. Reprosuri pentru lucruri fumate

Reproseaza-i ce ai de reprosat la timpul potrivit, nu astepta sa se umple paharul, deoarece, cu cat este mai plin paharul metaforic, cu atat cearta este mai mare. Si nu ii scoate ochii la infinit pentru aceeasi problema. Daca nu baga la cap de prima data, nu este cazul sa te mai obosesti cu el.

16. Supradoza de feminitate

Putini sunt barbatii care pot aprecia cu adevarat femeile prea fragile sau prea aranjate... imi voi permite sa le numesc aici „mironosite”. Fii tu insati, fii naturala, fii zambitoare si vei intoarce toate capetele care merita intoarse.

Citește și:

17. Independenta exagerata

Am spus mai sus ca nu le plac femeile neajutorate. Problema este ca nu le plac nici femeile care pot controla orice aspect din viata lor in asa fel incat sa nu aiba nevoie de barbati. Si ei au nevoie sa se simta doriti si utili, la fel ca noi.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.