Setari Cookie-uri

7 Mituri incredibile despre penis si dimensiuni

Sa fie vorba despre proportii sau doar despre vorbe in vant?

4. Barbatii de culoare au organul mai mare

Se pare ca asa este gena: cu buze pline, palme incapatoare, nas usor turtit si... penis „usor” marit. Fericiti cei bogati cu pigmentul, caci a lor este imparatia penisurilor mari!

5. Raport inaltime – lungime

Teoria A: Se spune ca barbatii scunzi sunt dotati, iar cei inalti sunt napastuiti de soarta (cu siguranta stii gestul cu degetul mare si degetul aratator, tinandu-le pe celelalte stranse).

Teoria B: Probabil zvonul a pornit de la masculii inaltim pentru a reusi sa fie... plini de ei, insa circula vorba ca barbatii inalti au penisul mai mare. Aceasta teorie nu a fost confirmata de niciun studiu, prin urmare, daca iti doresti ca partenerul tau sa fie inalt... iti doresc mult noroc!

6. Testiculele mari vin la pachet cu un penis pitic

Oficial, acest lucru nu s-a consemnat. Prin urmare, cei care cred relatia de cauzalitate dintre un scrot generos si un falus pricajit, fie sunt pusi pe glume proaste, fie sunt victimele unei iluzii optice: ar trebui sa vada organul fara cei doi prieteni rotunzi alaturi si atunci ar estima mai bine dimensiunile cavalerului capatanos.

Citește și:

7. Pana la urma, marimea conteaza au ba?

Unele femei spun ca da, altele ca nu. Barbatii voteaza, majoritatea, ca nu, fiind siguri pe capacitatile lor, indiferent de obiectul din dotare.

Cred ca inca nu s-a ajuns la un raspuns unanim. Este important sa nu aiba obiectul muncii chiar cat degetul meu mic, insa nici prea mare. Este bine sa fie mai gros pentru a atinge o suprafata mai mare din... tine, dar nici prea gros.

Dar cel mai important este, si aici cred ca subscrii, ca atunci cand face dragoste cu tine, sa o faca CU tine, nu cu ochii la televizor si cu gandul la cine stie ce vedeta, sa se implice in actul sexual si ca, daca termina inaintea ta, sa nu te lase... balta, ci sa te duca si pe tine in al noualea cer. Macar o data.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.