Setari Cookie-uri

Relatiile deschise: Eu cu tine, tu cu ea!

Ce presupune de fapt o relatie deschisa si cine este dispus sa se implice intr-un astfel de cuplu?

Cei care apeleaza la conceptul de relatie deschisa sunt cei care se tem de ideea de a ramane alaturi de o singura persoana pentru tot restul vietii, persoane care se tem de responsabilitati si se feresc de ele, incercand sa isi traiasca viata exact asa cum vor.

Prefera oricand sa aiba o portita sau "o rezerva", asa cum imi place mie sa spun.

Cel mai mare avantaj al acestui tip de relatie este acela ca nu exista riscul de a fi inselat de catre partener (pentru ca oricum o face cu acordul tau), astfel evitandu-se certurile pe aceasta tema.
De asemenea, poti cunoaste oameni noi, varietatea experientelor este una mult mai mare ce te poate ajuta in alegerea partenerului perfect (daca la un moment dat iti vei dori asta).

Desi astfel de relatii par ideale pentru unele cupluri, se poate intampla ca sentimentele dintre cei doi parteneri sa devina atat de puternice incat la un moment dat sa apara gelozie, posesivitate, lucruri ce duc la distrugerea relatiei.

Citește și:

Cei care apeleaza la acest stil de viata, insa (pentru ca putem percepe relatiile deschise si ca un stil de viata) nu o fac pentru tot restul zilelor. Cuplurile deschise trec mai usor peste frustrarile de moment, sau isi pot amplifica sentimentele pentru partener, fapt ce poate duce la adoptarea monogamiei de catre cei doi.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.