Setari Cookie-uri

Pe cine nu lasi sa moara: Fostul iubit se intoarce mereu la mine

El e porc, eu sunt femeie

Cine n-are botox, sa-si puna!

Spre dimineata, am deschis laptopul, am intrat pe Facebook si ce sa vezi, iubitul meu cel far’ de pereche postase fotografii din excursia pe care o facuse la munte cu o zi in urma. Plecase cu cel mai bun prieten al lui si cu o farfuza blonda care incerca pe atunci sa intre pe piata muzicala.

Dar inainte de asta, iubitul meu, care isi gasise un job in televiziune – daca intelegeti unde bat- a intrat in chilotii ei. Am simtit cum mi se strange carnea pe mine de furie si de sila. In viata mea n-am mai debitat asa injuraturi ca in dimineata respectiva. Am facut concurenta cu succes oricarui sef de galerie.

Intalnirea dintre noi era inevitabila pentru ca in toamna incepeam anul 2 de facultate. Am inghitit in sec si am hotarat sa fac pe indiferenta, chiar daca mie imi venea sa-i scot ochii, sa-i dau foc apoi sa dansez goala in jurul flacarilor iar pe fundal sa se auda melodia plina de oh si uh si la-la-la a iubitei lui blonde si botoxate.

Citește și:

Dupa ceva timp, am cunoscut pe altcineva. Un flacau molcom, monton, care poseda inteligenta unui gard de scanduri dar frumusel de pica. Intre timp, starul meu de televiziune s-a despartit de artista lui neinteleasa si m-a sunat sa ma scoata prieteneste la o cafea.

Proasta am fost, zau, ca am spus da! Sa ma intelegeti, voiam sa-i arat cat de tare sunt eu, cea mai cool fosta prietena, cat de putin imi pasa.
De la cafea la o sticla de vin a mai fost doar un pas iar de la vin la sex, doar o deschilotare. Ne-am iubit o noapte intreaga ca pe vremuri, ca atunci cand nu conta nimic altceva.

Dimineata insa cand m-am trezit, l-am surprins cum isi aduna hainele si iesea cu izmenele in mana in varful picioarelor. Cam cat de tare sa-ti doresti sa pleci daca esti in stare sa iesi pe scara blocului in sosete si budigai? Duduia cu pretentii de artista i-a frant inima barbatului sensibil din el iar eu am fost buna pe post de pansament sexual.

Citește și:

Teoretic, ar fi trebuit sa-mi invat lectia dupa ce a dezertat de doua ori si sa suflu bine in iaurt. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Anii au trecut, eu am reusit sa imi construiesc o cariera si toata povestea parea uitata. In mintea mea,devenise inca unul pe o lista nu prea lunga, dar suficient incat sa ma invat minte.

Doar ca viata ne-a pus iar fata in fata, ca un facut, imediat dupa ce se despartise de ultima lui iubita. Se chema acum ca suntem prieteni vechi si ne stiam de-o viata. Am iesit, am discutat, am ras pana cand atmosfera dintre noi a devenit extrem de tensionata. Aveam doua solutii: ori ne scoatem ochii, ori ne…aducem aminte din tinerete.

Si ne-am amintit. De doua ori la rand si a treia oara in dus. Dimineata am plecat eu, pe furis. Au trecut doua luni de atunci, timp in care nu ne-am vorbit. Azi dimineata m-a sunat iar.

Citește și:

M-am ars deja de trei ori dar cred ca iubesc ciorba fierbinte.

sursa foto prima pagina shutterstock femeie cu manusi de box

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.