Setari Cookie-uri

Pe cine nu lasi sa moara: Fostul iubit se intoarce mereu la mine

El e porc, eu sunt femeie

Nu stiu care dintre noi e mai rau: el, pentru ca se intoarce mereu inapoi sau eu pentru ca din cauza lui, nu pot sa merg inainte.

Ca toate povestile de dragoste, si a mea a inceput cu fluturasi in stomac si batai de inima. Eram amandoi la o facultate particulara, anul I, plini de avant academic si hormoni. Ne-am apropiat inainte de un examen. Student multi, holul plin, inghesuiala mare.

Stateam unul in altul, buluciti ca sardelele de stiam cum ii miroase gura aluia din fata. In toata zapaceala aia, mi-a dat cineva un branci, eu m-am lipit suav de corpul lui si asa am ramas pana am intrat in sala.
Nu era vreun Fat-Frumos.

De fapt, nu avea nimic in fizicul lui care ar fi putut sa satisfaca vreun estet. Dar avea ceva ascuns in el. Ceva animal, profund, brutal si foarte carnal, in ciuda faptului ca el sarmanu’ nu prea avea carnita pe el. Nu a avut nicio jena de la inceput iar asta mi-a placut la el. Stia ce vrea si stia cum sa obtina acest lucru. Nu era niciodata genul care sa spuna nu atunci cand era vorba de sex.

Citește și:

Nu conta unde eram sau cine ne putea surprinde. Imi place sa cred ca am fost indragostita lulea de el dar de fapt, eram la varsta la care glandele o luau inaintea inimii.

Am botezat cam toate salile de curs impreuna dar cea mai fierbinte partida de sex a fost in amfiteatru, atunci cand femeia de serviciu ne-a prins tocmai cand ne incheiam la slit si nasturi.

Dupa primele 6 luni, atunci cand pasiunea a inceput sa se mai domoleasca, relatia dintre noi s-a racit. Nu ne mai vedeam prea des, de sex eram satula si devenise o activitate de rutina iar altceva impreuna nu facusem.

sursa foto shutterstock femeie nervoasa si iubit indiferent

Tocmai atunci, ca naiba, am inceput sa tin la el. Poate tocmai pentru ca simteam ca il pierd iar un astfel de esec era o lovitura dura pentru orgoliul meu.

Intr-o seara, colega mea de apartament a plecat si mi-a ramas casa la dispozitie. L-am sunat in speranta ca o sa reparam ceva si ca lucrurile vor fi ca inainte. Nu mi-a raspuns prima data. Sau a doua oara. Sau a zecea oara.

Citește și:

A fost singura noapte alba pe care am facut-o vreodata din cauza unui barbat. Am stat singura pe podeaua din bucatarie si am dovedit o sticla de vodka,doua pachete de tigari si una bucata mandrie mai repede decat m-am crezut in stare.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.