Suflete pereche: 15 semne care iti arata ca ai gasit Flacara Geamana

Suflete pereche: 15 semne care iti arata ca ai gasit Flacara Geamana

In momentul in care ti-ai gasit flacara geamana, are loc un cutremur existential si traiesti sentimentul coplesitor ca in viata ta se vor produce schimbari pozitive majore, cu toate inca nu iti poti da seama de magnitudinea lor si de directia in care vor evolua.

Flacara geamana, sau sufletul oglinda, reflecta cele mai ascunse ganduri, dorinte, vise sau pasiuni ale noastre si care ne ofera sentimentul de implinire si de intreg. Conceptul de flacara geamana a pornit de la Platon, in dialogurile din “Simpozion”, in care a descris oamenii ca avand initial doua capete, patru maini si patru picioare; devenind insa prea puternici si aroganti pentru gustul zeilor, Zeus i-a despartit in jumatate, ca razbunare, dand startul unei cautari continue de catre oameni a jumatatilor complementare, fata de care simt o afinitate maxima, iar daca se indragostesc, fara de care nu ar putea trai.

flacara geamana

Foto: Nikki Zalewski, Shutterstock

Sufletul cauta ceva ce nu poate inca exprima, dar o realizeaza in momentul in care isi intalneste flacara geamana. Flacara geamana nu este neaparat un partener romantic de sex opus (sau de acelasi sex), ci poate fi un prieten platonic sau chiar un membru de familie fata de care sa simti o conexiune profunda.

Deseori in viata, din cauza stresului, provocarilor de zi cu zi, obiceiurilor nesanatoase ori pattern-urilor negative pe care le autoperpetuam, nu realizam la nivel constient ca este posibil sa ne fi intalnit flacara geamana, fiind prea putin receptivi, atat fata de noi insine si de adevaratele nevoi pe care le avem, cat si fata de prezenta sufletului oglinda. Sufletul oglinda poate aparea din senin atunci cand suntem ravasiti de durere, cu asteptarile inselate, nefericiti in casatorie, obositi sau deziluzionati, ori este posibil sa il fi intalnit deja, sa il fi ignorat sau subapreciat.

Iata 15 semne care te pot clarifica si iti pot deschide noi oportunitati de unire cu sufletul tau oglinda

1. Ai un sentiment ciudat si inexplicabil de “recunoastere” atunci cand te intalnesti cu persoana respectiva, care se poate manifesta ca un deja-vu, sau ca o impresia ca ai mai intalnit-o inainte sau ca sunteti cumva “facuti pentru a fi impreuna”.

2. Conexiunea intensa, profunda si imediata cu aceasta persoana este socanta, dar eliberatoare.

3. Ai sentimentul ca ai asteptat aceasta persoana intreaga ta viata.

4. Poti fi tu insuti/insati in preajma acestei persoane, indiferent de defectele pe care constientizezi ca le ai, fara frica de a fi judecat, persecutat sau respins.

5. Simti ca ai gasit, in sfarsit, un camin sau un loc sigur alaturi de aceasta persoana.

6. Flacara ta geamana este oglinda a ceea ce te temi si iti doresti, in mod simultan, pentru vindecarea ta interioara. Astfel, flacara geamana ne poate provoca si infuria, dar in acelasi timp ne invata lucruri importante despre fricile interioare si ranile propriului suflet.

7. Aveti o conexiune adanca si va reflectati reciproc aspiratiile, valorile si visurile cele mai marete pentru viata, dincolo de similaritatile superficiale.

8. Intrupati amandoi yin-ul si yang-ul, partea ta negativa este echilibrata de partea sa pozitiva, iar partea sa negativa este echilibrata de partea ta pozitiva.

9. Ori de cate ori incerci sa parasesti sau sa eviti flacara ta geamana, nu reusesti, din cauza atractiei magnetice care exista intre voi.

10. Cand sunteti impreuna, sunteti atasati, dar liberi, anexati, dar totodata despartiti. Va puteti pastra propria libertate chiar daca va aflati intr-o relatie.

11. Sunteti sinceri unul cu celalalt in legatura cu orice.

12. Unul dintre voi este mai matur sufleteste si spiritual si joaca pentru celalalt rolul unui dascal, sfatuitor sau confident.

13. Impreuna invatati lectii importante de viata, cum ar fi generozitatea, iertarea, compasiunea sau rabdarea.

14. Flacara ta geamana nu incearca sa te schimbe, ci te accepta asa cum esti, intelege ca nimeni nu este perfect si te indeamna sa faci la fel tu insuti/insati.

15. Sunteti, impreuna, manati spre un scop mai inalt, fie acesta spiritual, social, ecologic, stiintific, politic etc.

Flacara ta geamana (sau sufletul oglinda) nu se afla in competitie cu tine, ci in relatie de complementaritate. Chiar daca nu o gasesti fizic in aceasta viata, o poti purta in suflet, daca iti cultivi in mod constient nivelul de dezvoltare spirituala si stima de sine.

Foto prima pagina: Alan Uster, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri