Setari Cookie-uri

Relatiile la distanta: Cum pastrezi dragostea vie?

Sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand ai o relatie la distanta!

7. Faceti lucruri asemanatoare

Sugerati-va reciproc carti pe care sa le cititi, emisiuni pe care sa le urmariti, muzica pe care sa o ascultati si impartasiti stiri pe care le-ati vazut la televizor sau despre care ati citit in presa. Cand aveti lucruri pe care le faceti amandoi aveti si subiecte comune de discutie. Faceti aceste lucruri ce par marunte datorita faptului ca cel mai greu de realizat intr-o relatie la distanta este acel sentiment ca sunteti parte din viata celuilalt.

8. Vizitati-va

Psihoterapeutii specializati in relatii la distanta sugereaza vizite cat mai dese, desi acest lucru nu garanteaza reusita relatiei. Scurtele vizite sunt apogeul oricarei relatii la distanta si daca va permiteti le puteti face oricand si de cate ori va doriti. Evident cele mai placute amintiri se fac in doi. Condimentati-va relatia astfel incat atunci cand in sfarsit va vedeti dupa o lunga perioada sa petreti impreuna numai momente frumoase, chiar daca banale pentru alte culpluri, cum ar fi o plimbare linistita prin parc tinandu-va de mana si mancand o vata pe bat.

Citește și:

9. Propuneti-va un tel comun

Discutati si incercati sa ajungeti la un compromis. Trebuie sa va dati in primul rand seama pana cand puteti trai separat si ce va doriti de la aceasta relatie, pentru ca oricat ne-am amagi noi o familie nu se intemeiaza de la distanta.

Foto prima pagina: Rido, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.