Setari Cookie-uri

10 lucruri invatate de la fostii iubiti

Cele mai importante lucruri de invatat din fostele relatii!

8. Este ok sa nu fii seful

Oamenii se mai schimba. Exista mari sanse ca fiecare dintre noi sa treaca cu bine peste marea majoritate a relatiilor esuate si odata cu inaintarea in varsta sa mai renunte la cate ceva sau din contra, sa adauge la lista de pretentii, pentru ca este in regula sa stim ce vrem si este normal sa nu stim uneori ce este mai bine pentru noi. Asa cum este ok sa nu fii mereu seful. Uneori e bine sa fii doar o parte din sistem, pentru ca odata cu superioritatea vin si responsabilitatile si daca nu esti pregatit sa ti le asumi mai bine renunti la acea parte din tine. Nu ar trebui niciodata sa stati sa explicati cuiva de ce meritati sa fiti respectate, este ok sa lasati pe altii sa preia pozitia de leader, relaxati-va.

9. Cand simti nevoia sa iesi cu altul in oras, relatia s-a terminat

La inceput, sa iesi cu cel pe care familia nu-l aproba este un gest de rebeliune adolescentina, dar trece repede fiorul. Pana la urma, sa fii cu cineva care nu corespunde standardelor in care ai fost crescuta sau care pur si simplu nu reuseste sa faca ceva cu viata lui, o sa va faca sa realizati ca ceva va lipseste. Acel ceva pot fi banii altuia sau doar increderea teribila pe care o emana un barbat adevarat. Drept pentru care veti incepe sa cautati, initial nevinovat, alinarea, distractia in compania altcuiva. Cand se intampla acest lucru inseamna ca deja relatia voastra scartaie si daca nu sunteti in stare sa va rezolvati problemele comunicand atunci nu veti reusi nici in bratele altcuiva pana nu puneti punct intai relatiei pe care o aveti, pentru ca nu va doriti sa capatati titulatura de „cea care a inselat prima”.

Citește și:

10. Trebuie sa ai propriile pareri

Fie ca este vorba despre unde sa iesiti la cina fie ca este vorba despre alegerea lui de a accepta un job intr-o alta tara este bine sa aveti o parere despre orice. Nu vreau sa zic aici ca trebuie sa va bagati in orice discutie ci doar ca atunci cand va intreaba ceva sa puteti spune cateva vorbe din propria minte, sa nu raspundeti tot timpul cu „ce vrei tu iubire”, „sigur ca da pui” si alte asemenea pentru fiindca dati dovada de lipsa de caracter. In schimb, daca va exprimati dorintele si sentimentele veti dovedi ca sunteti mai mult decat o simpla papusa de portelan de pus in vitrina sau o dama de companie. Plus ca daca v-a cerut parerea inseamna ca vrea sa vi-o auda, ca poate e nehotarat si are nevoie de un alt argument pro sau contra.

Foto prima pagina: Aleshyn_Andrei, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.