Setari Cookie-uri

8 Activitati inedite de cuplu care va apropie

Activitati de facut in cuplu pentru a avea parte de niste momente extraordinare!

6. Mergeti la calarit

Cu exceptia situatiei in care vreunul dintre voi chiar este ingrozit de cai (acele fiinte blande si elegante care intr-o clipita te pot azvarli cat colo cu copitele) a merge la calarie este chiar o activitate relaxanta. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati pe internet un club de echitatie cat mai aproape de voi, astea de obicei sunt in afara orasului, pentru ca va dati voi seama, caii au nevoie de spatiu pentru a alerga in voie. Pregatiti-va cu multa voie buna si un minim de 50 lei sedinta.

7. Treziti-va ingrozitor de devreme si fiti primii clienti la cofetaria voastra preferata

Chiar daca o prajitura la cofetarie suna invechit, daca va veti trezi foarte devreme si veti fii primii clienti de-acolo veti avea ocazia sa alegeti absolut tot ce va doriti, pentru ca vitrinele vor fi pline de prajituri proaspete si colorate. In plus veti avea sansa sa vorbiti despre planurile voastre de viitor pana vine vanzatoarea sa deschida oficial usa. Pe langa asta, veti putea analiza fiecare om care vine sa se rasfete si veti putea inventa povesti in care clientii sa fie personajele principale. Daca veti gasi pe cineva dispus sa faca asta cu voi la prima ora a diminetii indiferent cum este vremea fiti sigure ca acea persoana merita pastrata in viata voastra.

Citește și:

8. Tineti un jurnal comun

Daca locuiti deja impreuna lasati undeva la indemana un caiet sau o agenda in care sa notati cate ceva dragut unul despre celalalt. Poate fi un simplu caiet A5 sau o agenda tip jurnal pe care sa o lasati pe masa din bucatarie sau una dintre noptiere, oricum asigurati-va ca este un loc la vedere, pe langa care treceti zilnic. Cum comunicarea este esentiala in orice relatie acesta este un mod mai putin obisnuit sa incepeti sa va transmiteti lucruri normale, banale chiar, dar cu adevarat importante cum ar fi: „arati foarte bine astazi”, „multumesc ca ai spalat vasele”, „au trecut deja 5 ani, incredibil” si multe altele. Apoi cand apar certurile va puteti indrepta atentia catre aceste mesaje si veti vedea ca lucrurile stau mai bine decat in momentul respectiv. Sau puteti incerca sa va lasati mesaje pe oglinda din baie cu ruj sau carioci pe baza de apa.

Citește și:

Foto prima pagina: Mirelle, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.