Setari Cookie-uri

Cand este momentul potrivit pentru a spune Te iubesc!

Cum iti dai seama cand e timpul sa spui Te iubesc!

A spune "Te iubesc!" prea curand poate fi periculos. Prea tarziu poti fi inteles gresit. A spune acest lucru cuiva drag in momentul nepotrivit, care ramane impasibil la vorbele voastre, poate ruina toata povestea de dragoste. Celalalt se poate speria, poate considera ca nu sunteti serioasa sau nu v-ati gandit suficient de mult si o ziceti doar asa, ca sa fie. Asadar cand este momentul potrivit pentru a spune cuiva special acest lucru?

te iubesc

Esti pregatita sa spui "Te iubesc!" - Cum iti dai seama ca esti indragostita

Fiecare simte diferit dragostea in functie de experientele de viata pana la momentul respectiv. Poate dura sase luni pana iti dai seama de ceea ce simti cu adevarat sau doar doua saptamani sau poate dura chiar mai multi ani, in functie de ce cauta fiecare intr-o persoana si cat de hotarat este. Daca va treziti uitandu-va la cel de alaturi si spunandu-i in gand "Te iubesc!", dar cuvintele pur si simplu nu vor sa iasa atunci este momentul sa lasati timiditatea de-o parte si sa va faceti curajul de a i-o spune si lui cu voce tare sau soptit, la ureche, intr-o imbratisare romantica pe malul lacului, daca asa preferati. Va puteti lamuri singure raspunzandu-va la cateva intrebari simple.

Citește și:

1. Simtiti ca vreti sa va strigati sentimentele in gura mare?

V-ati gandit foarte bine timp indelungat la ceea ce simtiti si traiti alaturi de omul respectiv si ati ajuns la concluzia ca vreti sa impartasiti bucuria voastra cu toata lumea sau doar v-a trecut acest lucru prin minte la o petrecere, dupa cateva pahare de bautura? Aceasta este de fapt intrebarea principala. Fiti sincere cu voi insiva si nu va lasati indrumate de presiunea societatii de a avea pe cineva alaturi sau de faptul ca el v-a zis deja cuvintele magice. Daca e aproape tot timpul fericit alaturi de voi si cand sunteti impreuna zambiti ca doi porumbei atunci acesta este un semn bun, asta face ca toata dragostea voastra sa se vada in actiunile si pe chipurile voastre, la o adica deja spuneti tuturor ca va iubiti.

2. Aveti fiecare timpul vostru personal?

Sunteti independenti unul de celalalt si petreceti timp si alaturi de alti oameni sau stati mereu impreuna, ceea ce va creste sentimentul ca fara cel de alaturi nu puteti trai? Fiecare dintre voi trebuie sa fie capabil sa iasa in oras cu prietenii vechi, sa plateasca singur o masa undeva si sa faca alte activitati alaturi de familie sau colegii de munca. Altfel dragostea poate fi confundata cu nevoia de ceva material. Fiti atente si la micile lucruri pe care le faceti unul pentru celalalt, pentru ca acestea sunt indiciile perfecte ca sa vedeti incotro se indreapta relatia voastra. E bine daca atunci cand vorbiti va asculta, nu doar va aude ci chiar este atent la ceea ce spuneti si va soarbe din priviri, dar este poate si mai bine sa mai aveti si alti prieteni cu care sa puteti vorbi in caz de ceva si care sa nu se uite la televizor sau sa isi butoneze telefoanele atunci cand va spuneti oful.

Citește și:

3. Cei mai importanti oameni din viata voastra stiu de existenta celuilalt?

Este vorba aici despre parintii fiecaruia, despre cel mai bun prieten din liceu sau colegii de echipa. Stiu acesti oameni ca persoana respectiva se intalneste cu cineva? Ganditi-va sincer, cand sunteti innebunite dupa cineva nu vreti oare sa discutati cu toata lumea despre asta si cat de extraordinar e timpul petrecut alaturi de el etc? Daca partenerul va ascunde de ochii societatii si va intalniti doar in locuri dubioase, seara, atunci trebuie sa va puneti un semn de intrebare, mai multe chiar. In schimb, chiar daca anumite persoane se exprima mai greu in cuvinte, trebuie sa fiti atente la cum se comporta in prezenta vostra in societate. Daca va scoate la cina pentru ca stie ca ati avut o zi dificila si vrea sa va relaxati impreuna acesta este un semn de bun augur.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.