Setari Cookie-uri

Cand este momentul potrivit pentru a spune Te iubesc!

Cum iti dai seama cand e timpul sa spui Te iubesc!

4. Va iubiti partenerul cu toate defectele lui, la bine si la greu?

Chiar daca poate parea ciudat, atunci cand iubesti o faci pe de-a-ntregul cu toate calitatile si defectele unui om. Asta nu inseamna ca nu ii mai vezi greselile si ca il bagi intr-o bula de aer sau il pui pe un piedestal la care nimeni nu poate ajunge ci doar ca atunci cand nu sunteti de accord cu ceva nu este un capat de tara si asupra lucrurilor fundamentale aveti totusi aceeasi gandire.

5. Ati supravietuit primei certi serioase?

Daca deja v-ati cercetat macar odata la modul cel mai serios pe un subiect important si totusi ati trecut cu bine si ati ajuns pana in ziua de astazi tot impreuna bine mersi atunci acesta este un semn ca, paradoxal, va merge bine. Multi cred ca daca nu se cearta niciodata este un lucru bun, dar oamenii tind sa scoata la iveala o alta fata a lor in momentele tensionate, drept pentu care bine ar fi inainte sa spuneti "Te iubesc!" sa fi vazut la iubitul vostru semne ca se poate schimba catusi de putin pentru voi si ca este in stare sa faca anumite compromisuri. Orice ar fi, el trebuie sa fie dispus sa va asculte, sa asculte si punctul vostru de vedere si sa nu se incapataneze sa ramana doar la ideile lui sau sa faceti mereu ca el in orice circumstante. Barbatii de obicei apreciaza femeile cu initiativa, cu pareri si idei proprii. Macar atunci cand va vede suparata, plangand, va intreaba ce s-a intamplat, cu ce a gresit si daca poate face ceva pentru voi, daca atunci face aceste lucruri inseamna ca merita sa il iubiti si sa i-o declarati.

Citește și:

6. V-ati facut vreun plan de viitor impreuna?

Ati planuit vreo vacanta impreuna, vreti sa va gasiti de munca in acelasi loc sau vreti chiar sa va mutati impreuna (lucru ce poate interveni foarte repede in anumite relatii si poate decurge foarte bine pentru unii) sau toate planurile voastre se reduc la unde iesim in seara asta? O activitate importanta impreuna poate fi mersul la o nunta. Daca sunteti impreuna de putin timp si totusi va doriti deja sa va insoteasca la o nunta, un botez sau vreun alt eveniment in familie, care va avea loc peste mai mult timp si nu doar din complezenta sau pentru ca asa trebuie ci din simplul motiv ca vi-l doriti alaturi, ca vreti sa impartasiti cu el aceasta ocazie speciala, atunci acesta este un semn ca il iubiti.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.