Setari Cookie-uri

10 obiceiuri ale cuplurilor fericite

Ce obiceiuri au cuplurile cu adevarat fericite!

7. Isi spun „te iubesc”, „sa ai o zi buna” si „multumesc” in fiecare zi

Aceste replici au o putere mai mare decat va imaginati, mai ales daca sunt insotite de un sarut dulce. Atrag energii pozitive si provoaca cate un zambet de fiecare data cand vi le aduceti aminte. Este un mod foarte bun de a va umple de rabdare si toleranta inainte sa dati cu pieptul de traficul infernal sau cozile interminabile de la posta, alimentara ori alte probleme pe care le aveti de-a lungul unei zile. Chiar daca nu discutati despre asta recunostinta este foarte importanta, face pe cineva sa se simta bine.

8. Isi spun „noapte buna” in fiecare seara

Indiferent de cum se simte fiecare, aceasta replica transmite partenerului ca oricat de suparat ar fi cel de alaturi aceasta tot isi doreste sa fie in acea relatie si ca ii vrea mereu binele. Se spune ca suma partilor este de fapt mai mult decat intregul, deci fiecare intamplare trebuie tratata ca atare, dar nu trebuie scapat din vedere obiectivul final si anume o viata fericita in doi, care poate fi ajutata de catre o discutie despre ziua la munca, ingrijorarile fiecaruia, cum vad cei doi viitorul impreuna si orice ii apasa. Momentele dinainte de culcare sunt speciale si ar trebui sa fie de calitate deci un cuplu intelege ca niciodata nu trebuie sa se culce suparati.

Citește și:

9. Isi dau cate un telefon in fiecare zi doar pentru ca pot

In fiecare zi orice persoana trebuie sa isi sune jumatatea pentru a-i auzi vocea si a vedea ce face iar acest lucru nu trebuie privit ca pe un instrument de control ci mai degraba ca pe o dovada de iubire. Este o metoda excelenta de a-si ajusta asteptarile si a fi mai conectati la realitatea celuilalt cand cei doi se intalnesc seara acasa. De exemplu, daca unul dintre parteneri are o zi grea ar fi nedrept ca celalalt sa se laude cu realizarile sale si ce zi buna a avut el, deoarece l-ar putea face pe cel dintai sa se simta si mai prost.

10. Se mandresc unul cu celalalt

Cuplurile fericite se mandresc sa fie impreuna si mereu se isi manifesta dragostea in public (in limita decentei), de exemplu se tin de mana, de gat, de umar, pe dupa talie sau pun mana pe genunchiul partenerului. Nu se dau mari si nu exagereaza cu nimic doar demonstreaza lumii intregi ca isi apartin trup si suflet unul altuia.

Foto prima pagina: Aleshyn_Andrei, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.