Ai facut vreodata un avort? De ce?

Ai facut vreodata un avort? De ce?

In urma cu cateva saptamani am tremurat din toate incheieturile din pricina unei partide de sex neprotejat. Nu vreau sa va aud! Stiu, sunt nebuna, sunt inconstienta si n-am sa o mai fac niciodata. Dar niciodata! Pentru ca masculul in cauza era imposibil de convins sa poarte "casca de protectie" am inceput sa iau anticonceptionale imediat. Stiu, sa nu va aud!

Tremur din toate incheieturile din pricina unei partide de sex neprotejat. Asa ca am luat in calcul toate posibilitatile si toate duc la un singura raspuns: Retail jobs

Unde il tin? Ce fac cu el cand muncesc?Cum le voi explica parintilor ca am un copil din flori? Cum i-as explica tatalui ca s-a intamplat, ca am sa-l cresc numai eu si ca el poate sa uite. Cum imi voi mai gasi eu sufletul pereche apoi? Si daca nu iese normal? Daca e malformat?

Deci...

Sa nu-l pastrez...

Prima intrebare: "Am sa pot trai cu un avort pe suflet?". Mi-am intrebat prietenele "patite". Si mi-au raspuns evaziv ca, in timp, uiti. Sau asa ceva. Dar ochii lor mi-au spus ca nu uiti cu totul. Am cautat pe forum confesiuni.

Acum 3 luni am facut pimul avort, sper sa fie si ultimul, a fost cel mai cumplit lucru pe care am fost nevoia sa-l fac si spun nevoita pentru ca nu l-am facut de bunavoie, desi aparent nimeni nu ma silit. Nu sunt prea sigura de ce imi doresc de la viata, dar de lucru asta chiar eram ferm convinsa: iubeam prea mult copiii pentru a face una ca asta,si totusi am facut-o. Nu puteam sa apar in fata parintilor cu un copil de mana, cel putin nu acum, nu am ce sa-i ofer in afara de dragoste si intelegere, dar din pacate nu sunt de ajuns. O sa regret toata viata ceea ce am facut si nu stiu daca exista ceva sa-mi spele pacatul asta. Sunt oameni care ar face orice pentru a avea un copil si pur si simplu Dumnezeu nu le da si altii care pur si simplu isi bat joc de un asemenea dar. Imi pare rau pentru ce am facut,insa parerile de rau sunt prea tarzii (X)

Eu am facut doua avorturi. Dupa primul am avut grave probleme de sanatate si psihice. Pe al doilea copil sotul meu l-a dorit fff mult, dar eu am fost convinsa de mama sa avortez. Totusi, dupa primul avort si mie mi se intamplau aceleasi lucruri: il visam noaptea, dar nu ii vedeam fata, auzeam planset de copil in casa. A fost o perioada foarte grea. Si acum pastrez testul care mi-a confirmat sarcina. (...) Medicul care mi-a facut avortul mi-a lasat si o rana pe col.
(M)

si daca totusi este....

Si ma decid sa fac avortul. Unde?

E pacat?

Voi putea trai cu acest pacat pe suflet?

Voua vi s-a intamplat? Ati facut vreodata vreun avort? Unde? Si cum ati reusit sa treceti peste acest moment?

Ileana

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri