Setari Cookie-uri

Blog kudic: Cum a fost la consultatia astrologica

Am fost ieri la o consultatie cu un psiholog astrolog. Si-am sa va povestesc cum a fost, dar imi incep povestirea printr-o paranteza fiindca mi-e teama ca voi fi considerata dusa cu pluta (ceea ce nu-i departe de adevar).

“Balanta cu ascendent in leu sau rac. Esti chiar la intersectie.” A zambit. “Casatorie, familie, dragoste… asta reprezinta zodiile tale. Nu-i de mirare ca ma intrebi numai de iubire”. A continuat spunandu-mi ca par acel gen de om care nu face meseria pentru care s-a pregatit in facultate (ultima oara cand am verificat facultatea de medicina nu scoatea jurnalisti), ca imi place sa calatoresc, dar ca ma voi intoarce intotdeauna in tara. Am intrerupt-o. “Daca tot veni vorba, spune-mi te rog ca n-am sa ma prabusesc cu avionul”, am rugat-o sperand ca pe viitor, intr-un avion, imi voi aminti de cele spuse de ea si ma voi calma. Se pare nu asa imi voi gasi sfarsitul. Desi exista ceva ce poarta numele de “karma colectiva” si poate duce la asemenea tragedii. Ma gandesc sa stau cu ochii pe colegii mei de zbor de aici inainte ca sa ma asigur ca nu-i vreun rau-karmat prin jur.

Imi place Antonia. E naturala, e deschisa, imi zambeste si ma intelege. Imi spune ca poate vorbi despre Balante in continuu fiindca si ea e una.

“Se spune despre Balante ca nu isi gasesc fericirea niciodata. Sunt zodii care simt atat de puternic golul lasat de jumatatea lor, incat nu-si pot gasi linistea singure. Iar cand nu poti sa existi singur, nu poti fi parte dintr-un cuplu fericit”. Inteleg perfect ce imi spune, dar mi-e teama. Eu ma lupt cu piuitul peretilor de ani de zile. Ma tem sa fiu singura, traiesc pentru a-i rasfata pe ceilalti. Mi-e greu sa ma imaginez la singular. “In anul ce va urma, va trebui sa inveti sa fii singura, imi explica. Esti nascuta sub o stea extrem de norocoasa, dar iti poti rata fericirea daca nu inveti aceasta lectie”. Stiu ca e psiholog, imi vine s-o intreb daca nu vrea sa ma invete sa fiu singura, dar imi dau seama de absurditatea ideii mele. Nimeni nu te poate invata sa fii singur, e o lectie pe care ti-o predai singura. Imi jur ca am sa fac orice imi sta in putere. “Trebuie sa calatoresti, sa te deschizi, sa inveti. Saturn iti va cerne iubirile. In perioada urmatoare, nimic din ceea ce nu e dat sa dureze nu va dura.” Desi mi-l prezinta pe Saturn ca pe un soi de personaj negativ, eu ma bucur de prezenta lui. Il stiu acolo sus, preocupat sa-i alunge pe toti care nu-mi sunt dati, atunci cand eu risc sa ma cufund in relatii fara sens.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.