Setari Cookie-uri

Blog kudic: Cum a fost la consultatia astrologica

Am fost ieri la o consultatie cu un psiholog astrolog. Si-am sa va povestesc cum a fost, dar imi incep povestirea printr-o paranteza fiindca mi-e teama ca voi fi considerata dusa cu pluta (ceea ce nu-i departe de adevar).

Intr-un fel nebunesc, simt ca intalnirea de ieri mi-a dat zile. Zile de distractie, zile de asteptare a unui lucru bun care se va intampla intr-un mod frumos si natural. Nu mai simt nevoia sa pocnesc din degete sau sa lovesc cu piciorul in pamant in speranta ca se va intampla acum, chiar acum si aici. Am rabdare. Lucrurile bune sunt pe drum. Pana atunci, cu harta in mana, imi planuiesc urmatoarea calatorie care imi va preda lectii si ma va invata sa ma bucur de tot ce mi-e dat in viata si nu numai de iubire chiar daca, accept si recunosc cu mandrie, acesta mi-e rostul din aceasta viata.

Nu stiu daca cred cu adevarat in astrologie. Dar stiu ca vreau sa cred. Pentru ca se “asorteaza” cu toate celalte lucruri in care imi place sa cred: suflete pereche, karma, o putere superioara care ne poarta de grija. Viata e mult mai frumoasa astfel: are logica, scop si nu are finalitate.

PS: In cazul in care va doriti sa aflati mai multe despre voi si cate un strop de ceea ce va este dat, v-o recomand cu caldura pe Antonia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.