Setari Cookie-uri

Blog kudic: Cum a fost la consultatia astrologica

Am fost ieri la o consultatie cu un psiholog astrolog. Si-am sa va povestesc cum a fost, dar imi incep povestirea printr-o paranteza fiindca mi-e teama ca voi fi considerata dusa cu pluta (ceea ce nu-i departe de adevar).

Ma simt ca la doctor sau la psiholog, traiesc cu senzatia ca ii pot spune orice. Si chiar pot. O intreb ce ma roade: dragostea. L-am cunoscut? A trecut pe langa mine si a mers mai departe?

“Stam bine”, imi spune. “Poate ca l-ai cunoscut, poate nu. Insa abia peste unu, doi ani veti fi impreuna. Vei avea parte de o iubire ca la carte: intalnire, iubire, mutat impreuna, logodna, casatorie, copii”. Imi plac iubirile ca la carte.

O tot tine cu planul profesional. 2011 e un an extraordinar din acest punct de vedere. Nu ma intereseaza. Intotdeauna am avut un noroc chior din acest punct de vedere. Nu mi-am facut niciodata griji daca voi reusi in cariera aleasa sau nu. In mare parte pentru ca nu m-a interesat niciodata suficient daca voi excela profesional si apoi pentru ca, asa cum v-am mai spus, mie lucrurile mi-au mers fara sa lupt prea mult pentru ele. Jobul perfect mi-a aterizat din cer, in facultate am nimerit cei mai buni si mai talentati profesori, am avut parte de colegi si sefi geniali. Imi explica despre principiul astrologiei: trebuie sa profiti de ceea ce astrele iti ofera. Daca ele se aseaza astfel incat sa-ti favorizeze dezvoltarea pe un anumit plan, e pacat sa nu profiti de asa ceva. O poti face sau nu. Planetele nu te obliga, dar te ajuta. Deci la anul, in mai, voi face totusi cabinetul de nutritie. E pacat sa nu profit.

Antonia imi mai povesteste despre personalitatea mea. “Astrologia nu inseamna atat de mult viitor, cat prezent, imi explica aceasta. Oamenii vin la astrolog cu intrebari clare. Nu asa functioneaza. Astrologia este un instrument extraordinar pentru un psiholog. Ceea ce pot vedea eu acum, uitandu-ma la profilul tau astrologic, ma ajuta intr-o sedinta de psihoterapie. Un psiholog nu-si poate cunoaste astfel pacientul prin teste, oricat de bune ar fi”. Inteleg inca o data ca astrologia predispune, nu dispune, chiar daca, sunt sigura la fel ca si Antonia, ca unele lucruri care trebuie sa se intample, se vor intampla. Dar m-am nascut sub o stea norocoasa, si nu-mi fac probleme deloc. Dimpotriva, abia astept ca lucrurile sa se intample. Pana atunci insa, am sa invat, am sa-mi predau lectia placerii de a fi singura.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.