Setari Cookie-uri

Blog kudic: Zodia mea

M-am nascut sub un semn zodiacal al naibii de sucit si haotic, adica taur cu ascendent in fecioara. Sunt incapatanata si nimeni nu ma poate conditiona in vreun fel anume. Intotdeauna am avut pretentia sa adun in jurul meu oameni ce imi seamana cat de cat, oameni atenti la detalii (uneori prea mult), oameni care stiu ce vor de la viata (mai ales pe plan sufletesc si interior decat pe plan profesional sau material), in fine, oameni puternici care in momentul in care afirma ca o bila neagra este alba sa isi sustina punctul de vedere pana ii conving si pe ceilalti ca asa este.

Vreau totul anul acesta. Si am de gand sa ma tin de aceasta promisiune. Fiecare aspect, fiecare detaliu in parte se va rezuma la mine si la ceea ce imi doresc eu fara sa ii neglijez pe cei din jur fiindca nu am cum, nu ma lasa religia. Vreau sa fiu putin egoista si sa ma ocup de mine si de ceea ce simt ca imi doresc.

Este anul transformarii proprii, anul in care voi pretui mai mult ca oricand ceea ce am deja si voi lupta sa obtin ceea ce are nevoie sufletul meu.


Chiar si asa nu pot sa nu imi ocup mintea cu anumite probleme ale unor persoane care au trait intreaga viata gandind ca totul li se cuvine, ca totul trebuie sa fie asa cum vor ei. Imi pare rau pentru ei dintr-un singur motiv: nu au avut puterea sa invete din propriile greseli si taria sa se tina de cuvant atunci cand au luat o decizie (buna sau rea). Sunt oameni care, orice ar face, vor ramane singuri din pacate pentru ca nu stiu sa isi aprecieze prietenii rezumandu-se la propria lor existenta, la propriile lor nevoi uitand cu desavarsire ca o relatie inseamna 2 oameni si nu unul singur, la fel si o prietenie inseamna toleranta, inseamna sa te gandesti din cand in cand si la ce poate sau vrea si cel de langa tine, inseamna mai ales sa nu conditionezi... sentimentele nu se masoara in minute niciodata!

Zodia mea cea nebuna

Am inceput sa cam vad anumite aspecte astrale ale existentei fiecaruia dintre noi. Nu prea credeam in ele si nu ma ghidam niciodata dupa ceea ce scriu horoscopistii pe care ii vedeam drept niste unii cu putere de convingere asupra unor oameni. Acum incep sa cred ca exista si anumite mici aspecte care ne ghideaza intr-un fel existenta.

Spre exemplu, la inceputul lui noiembrie, citeam intr-o revista horoscopul (ne amuzam in redactie). La mine scria ca pe la sfarsitul anului voi intalni o pereche de ochi albastrii care ma vor cuceri pe loc. Ei na... si ce am mai ras pe tema asta... fetele ma tachinau zilnic mai ales ca indragosteala de moment nu face parte din felul meu de a fi. Imi trebuie mult timp si efort sa ma indragostesc de cineva dar si cand o fac, e de bine.

Ei bine, abia zilele trecute mi-am adus aminte intamplator de ceea ce citisem. Pai Alejandro are ochii albastrii si din prima clipa in care l-am vazut m-a sucit intr-un mare fel. O fi si asta influenta astrala? Sau nu? Cum pot sa ma dau peste cap intr-o fractiune de secunda habar nu am. Ma depaseste si pentru ca nu am control asupra situatiei ma inspaimanta ingrozitor. Dar, de ce sa ma gandesc la faptul ca tot ce are un inceput are si un sfarsit? E un sentiment atat de minunat incat vreau sa il traiesc intens, sa il experimentez la maximum, sa ii exploatez fiecare farama si sa ii adulmec mirosul in fiecare moment caci. Simt ca miroase a liliac in mijlocul iernii si nimic nu imi place mai mult decat liliacul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.