Setari Cookie-uri

Blog kudic: Wonder Woman

Vazusem eu prin filme ca tipele grozave care arata de-ti sta mintea in loc reusesc intotdeauna sa imbine cariera cu viata personala. In timpul zilei taie, secera si calca in tocuri toti barbatii care le ies in drum. Isi vantura fundul imbracat in fuste creion pe holurile unor cladiri de birouri uriase, cu geamuri gigant spalate de barbati musculosi si rezolva toate problemele importante pe care nimeni altcineva nu le intelege. Apoi, spre noapte, ajung acasa intr-un apartament mobilat minimalist, isi arunca pantofii cu toc intr-un colt si isi desfac cocul nealterat pe parcursul zilei. Apoi arunca puiul in cuptor si se schimba intr-o tinuta sexoasa. Isi asteapta iubitul la lumina lumanarii, apoi fac sex salbatic si adorm ca niste mici zane cu mainile impreunate sub urechiusa dreapta.

Cu ultimul strop de putere gasesc in fundul sertarului cu lenjerie intima punguta cautata. Nu e vreo tinuta sexoasa, ci un soi de costumas imbulinat in care arat ca un iepuras supradimensionat, dar la naiba! nu mai scotocesc pentru altceva. Ma felicit pentru incadrarea in timp si ma pregatesc sa imi intampin iubitul cu mareata mea… surprizaaaaaa!!!!

Casc de vreo treizeci de ori in timpul mesei, iau doua guri de vin, plimb puiul uscat prin farfurie, las vasele nespalate, imi sarut iubitul suav pe obraz, ma schimb in pijamaua flausata si ma prabusesc in pat.

Nu-s facuta sa fiu super-ceva. Nu cred ca exista vreo femeie in lume care le poate face pe toate fara nicio problema. Nu cred ca poti sa imbini cariera cu familia si sexul cu stelele Michelin. Cred ca ajungi la un moment dat la un punct in care realizezi ca trebuie sa renunti la ceva pentru a avea aproape totul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.