Setari Cookie-uri

Femeie, caut fericirea. Dau la schimb singuratatea

Traiesc intr-o lume creata de mine, presarata cu sentimente de apreciere pentru toti cei din jurul meu. Si totusi ma simt singura. Nu traiesc pentru ziua de maine, dar simt ca viata mea este limitata. Este o bariera invizibila peste care nu pot trece. Imi lipseste iubirea. Am tot dar imi lipsesc multe, primesc iubire dar nu simt dragoste, iubesc clipa dar ma gandesc la viitor, colorez vorbe dar le tin doar pentru mine.

Fericirea nu are adresa mea


Cum intalnesc dragostea?

Sunt cea fara plus unu, fara pereche, totdeauna singura, a cincea roata la caruta, insa inconjurata de prieteni. Mi-am propus sa invat sa apreciez dragostea adevarata, sa uit de fericire, de iubire ca in povesti si sa ma multumesc cu cei din jurul meu. As vrea sa pot spune ca nu mai vreau sa simt fiorii iubirii si sa respir dragoste.

Femeie, caut fericirea

Dar eu am fost intotdeauna o visatoare. Cum pot renunta la basmul meu, adanc inradacinat in suflet? Sunt femeie, dar am suflet de copil. Inca mai cred in printi si printese si chiar daca nu mai caut, inca mai astept un suflet pereche, o dragoste ca in filme, un cavaler pe cal alb care sa ma salveze din inchisoarea vietii.

Pana la urma cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted, iar eu am inceput cu stangul, dar voi ajunge sa cunosc dragostea. Un dram foarte mic de speranta este suficient pentru a determina aparitia dragostei. Inima imi spune ca mi-am pierdut sufletul pereche, dar sufletul imi zice ca nu l-am intalnit niciodata.

Elena

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.