Setari Cookie-uri

Din gelozie am devenit un monstru

Cum m-a transformat dragostea?

Pentru mine dragostea inseamna fericirea, angajament, responsabilitate, dar si dependenta de partener sau imaturitate. Ma indragostesc… uit de toti si de toate, ma dedic in intregime partenerului si construiesc o lume imaginabila alaturi de el, la care visez cu ochii deschisi si fac tot posibilul pentru a o transforma in realitate.

Gelozia m-a transformat in monstru

Povestile de dragoste incep frumos, parca ar fi scoase dintr-un basm, insa o data ce inaintezi in relatie se pare ca sintagma “Si au trait fericiti pana la adanci batraneti” se pierde prin umbra regretelor si a durerii.

Gelozia, boala crunta

Dintr-o femeie fericita m-am transformat intr-un monstru care cerseste iubire. Dar asta nu este iubire, ci o dependenta de care cu greu pot scapa. Am uitat sa iubesc cu inima si mi-am canalizat toate frustrarile in zona mintii. Nu mai stiu ce inseamna libertate sau incredere. Iubirea s-a transformat in frustrare, in timp ce fericirea a fost inlocuita cu disperarea.

Citește și:

Gelozia m-a transformat in monstru

Nu am stiut si nu voi sti niciodata sa imi tin in frau iesirile nervoase si crizele de isterie. In momentul in care sunt intr-o relatie, traiesc pentru relatia respectiva, respire o data cu partenerul, fac planuri si uit de cei din jurul meu. Ma astept ca si el sa faca acelasi lucru.

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.