Setari Cookie-uri

Te-ai maritat cu sufletul tau pereche? Cum sa-i dai suflet relatiei tale

Descopera cum sa recunosti daca te-ai casatorit cu sufletul tau pereche si indiferent daca da sau nu, afla cum sa-i dai suflet relatiei cu partenerul de viata:

Stii ca sotul tau este sufletul tau pereche daca ai adesea impresia ca esti o oglinda a sotului tau sau viceversa. Casatoria cu sufletul pereche porneste si se dezvolta pe niste principii simple, insa extrem de importante: Onestitate si Sprijin. Intr-o relatie reusita, intentia ambilor parteneri este de a-l ‘ridica’ pe celalalt si de a face tot ce ii sta in putinta pentru a veni in sprijinul sau. Totodata, sunt de parere Sheri and Bob Stritof, simtul familiaritatii, al intimitatii si al reciprocitatii nu trebuie sa lipseasca din aceste casnicii. Intr-o casatorie cu sufletul pereche nu exista dorinta de a submina pe celalalt sau de a-l impiedica, s pre propriul avantaj, in implinirea visurilor. Adesea, “cuplurile in care sunt suflete pereche adesea simt bucurie privindu-l pe celalalt cum creste”, spun cei doi experti in arta mariajului.

Citește și:

In plus, casnicia reprezinta o legatura sfanta pentru sufletele pereche, iar angajamentul casatoriei lor este pretuit deopotriva de cei doi. Se pune accent pe micile momente petrecute impreuna si cei doi simt bucuria lor, isi umplu sufletul de viata, implinire si multumire datorita acestor momente in doi.

Citeste mai departe pe Garbo cum sa dai suflet relatiei tale!

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.