Setari Cookie-uri

Un alt iubit, o noua dependenta

Unele femei sunt dependente de tutun, altele de alcool, altele de shopping, altele de iubire.

Fiecare femeie are, insa, povestea ei, chiar daca unele impart aceleasi dependente.

Mi-am promis, asa cum isi promite orice alcoolic, ca de maine nu mai beau. In cazul meu, ca nu ma mai indragostesc. „De maine” trebuia sa fie acum trei luni si trebuia sa fie inceputul unei alt fel de viata. O viata in care sa pot fi mai egoista, mai stabila, mai putin dependenta de ceilalti. Sunt un fel de Marylin Monroe de care nu a auzit nimeni.

Sursa foto: Shutterstock.com

Dependenta de iubire

Ca sa va lamuresc: sunt dependenta de atentia si iubirea unui partener de viata. Radu din cauza asta a vrut sa ne despartim. Pentru ca, daca eu simteam nevoia sa fiu tot timpul cu el, credeam ca si el simte la fel. Se pare ca il sufocam... Daca el nu mai putea respira cu mine, eu simteam ca nu pot respira fara el. A plecat si m-a lasat sa imi stric machiajul in fiecare zi... Am plans, m-am inchis in mine, am suferit si mi-am promis: de maine nu ma mai indragostesc.

Citește și:

Au trecut cateva zile cenusii, apoi l-am intalnit pe Paul, la un curs. Se pare ca suntem in aceeasi grupa la Engleza... Am inceput sa vorbim abia anul acesta (anul II de studii), cand mi-a cerut un curs la care lipsise. Mi-a zambit frumos si apoi mi-a zis „ma bucur ca il are cineva!”. Daca m-ati intreba, as sti sa va spun si cu ce era imbracat si tot ce mi-a spus in conversatia aceea pana cand m-a invitat la cafea. Am mers la pub-ul din colt, eu am baut o cafea cu lapte si jumatate de plic de zahar, cum beau mereu, el un espresso lung cu forma de bradut in spuma si o Cola. De altfel, imi amintesc fiecare detaliu de atunci pana in prezent. Ce-i drept, nu au trecut decat 5 luni.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.