Setari Cookie-uri

Un alt iubit, o noua dependenta

Unele femei sunt dependente de tutun, altele de alcool, altele de shopping, altele de iubire.

O noua viata

Ne trezim impreuna, muncim impreuna (am avut norocul sa gasesc un job la firma unde lucreaza el), gatim impreuna, ne uitam la film impreuna. Foarte rar imi zice ca vrea sa iasa cu prietenii lui... dar chiar si atunci imi raspunde la fiecare mesaj in nu mai mult de 5 minute.

Sursa foto: Shutterstock.com

Pana acum nu a dat semne ca ar vrea sa fie singur mai mult timp. Il iubesc si imi place cum merge relatia noastra. Nu a intervenit monotonia, si chiar daca avem momente care se repeta, le traiesc de fiecare data altfel, simt ca nu ma voi plictisi sau satura niciodata de el. Imi plac stabilitatea si noul in aceeasi masura, nu ma pot plange de niciun amanunt al relatiei noastre.

Inainte sa ne mutam impreuna, ma temeam ca o sa aiba apucaturi casnice care vor provoca certuri, dar apoi mi-am dat seama ca amandoi avem. Si, pana la urma, ale lui nu sunt chiar grave. Doar pentru ca vrea supa mereu in acelasi bol si pentru ca isi lasa mereu sosetele langa masina de spalat si nu in cosul de rufe, nu ma pot supara pe el. Exista barbati mai „gresiti” de atat.

Citește și:

Totusi, as vrea sa pot sa fiu asa cum imi cer prietenele mele: sa fiu mai detasata, sa imi fac timp si pentru altceva, sa il pot lasa si pe el sa respire, sa pot uneori sa imi impun sa plec destul de mult sau destul de departe incat sa reusesc sa mi se faca dor.

Si din nou simt ca nu pot sta fara el. As vrea sa imi spuna cineva ca nu e nimic in neregula cu mine...

Bianca, 20

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.