Setari Cookie-uri

Singura de Revelion

Marturisire de femeie singura

La inceputul acestui an, mi-am promis ca viata mea se va schimba complet. Bineinteles ca imi voi intalni marea iubire. Frumoasa sunt, n-am o claie de canepa in cap.

Sunt si desteapta, adica am IQ-ul considerabil mai mare decat numarul de la pantofi. Traiesc singura si independenta, mai putin cand ii rog pe ai mei sa-mi trimita vreun borcan de zacusca. La o adica, ce mi-ar lipsi? Talentul de prezicatoare.

Am intalnit eu anul asta cativa barbati alesi pe spranceana. Se izmeneau frumos pe langa mine doua, hai trei luni, apoi fugeau de ramaneau urme de cauciuc pe asfalt.

E al treilea Revelion la rand cand n-am pe cine saruta sub vasc. Anul trecut am ramas acasa unde am stat bot in bot cu o sticla de tequila. Urmatorul lucru pe care mi-l amintesc era dupa-amaiza de 1 ianuarie.
Aveam capul cat o banita si aratam ca Muma-padurii dupa ce a mancat bataie de la Fat-frumos.

Citește și:

Mai stiti ce-i spunea Rhett lui Scarlett? Nu bea niciodata singura, intotdeauna se afla si-ti strica reputatia. De reputatie nu stiu, dar am zacut vreo doua zile in mama tuturor depresiilor.


M-am jurat cu cerul si pamantul ca asa prostie nu mai fac, chit ca nu ma pup cu nimeni la miezul noptii zece Revelioane de acum incolo!

O lume intreaga de femei singure benchetuieste de mama focului de 31 ianuarie si eu sa-mi plang de mila? No way!

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.