De cand sta femeia la cratita?

De cand sta femeia la cratita?
Kudika
11 Februarie 2013

Poveste din tara stereotirpurilor de gen unde domnesc misoginismul si misandria

M-am trezit in mirosul de cafea proaspat rasnita. Ca in fiecare dimineata de altfel. Iubitul meu stie exact cum sa ma trezeasca. Ca dupa ceas, la 7.30 fix vine cu micul dejun la pat. Mi-a pregatit o omleta pufoasa. Trebuie sa recunosc, e bunicica dar o arde tot timpul pe o parte. Doamne, ce mancare facea tata!

Deschid incet usa de la camera copilului. Cel mic inca doarme ca un ingeras.
Anul acesta de Craciun, va primi un set de tricotat. Trebuie sa invete ce-i gospodaria de pe acum daca vrea sa-l ia de barbat o femeie care sa aiba grija de el.

Anul trecut i-am luat o mini-bucatarie complet functionala. Il mosteneste pe taica-su’! Face al meu niste negrese de te lingi pe degete! Toti barbatii din vecini i-au cerut reteta dar nimeni nu le face ca el!
Ii sta bine cu sortul de bucatar.

SURSA FOTO: DeposiPhotos.com

Subit, am o problema urgenta pe care doar gura lui o poate rezolva. Daca vrea sa ma stie fericita, in patul nostru nu e loc de refuzuri. Trebuie sa faca ce vreau eu si cand vreau eu, sa simta cine-i femeia in casa asta.

Nu straluceste de inteligenta dar e frumusel ca o papusa Ken si ii place sa stea acasa. Eu muncesc pentru doi si cand ma intorc, ar fi bine sa gasesc masa pusa si pe el spilcuit si aranjat. D-aia dau o poala de bani pe toate cremele lui de pe noptiera.

M-am intalnit ieri pe scari cu Nelu de la doi. Era imbracat in halatul de casa si mirosea de la distanta a ceapa. Maria nu mai are grija deloc de el. Daca vrea sa-i tina interesul treaz femeii lui, trebuie sa mai treaca pe la un salon si sa-si mai faca o manichiura din cand in cand. Cum sa nu calci stramb cand barbatul de langa tine miroase doar a Ciorba no. 5?

Dupa munca, o sa beau un pahar cu fetele. Au deschis un bar nou la doua strazi de birou. Sigur o sa strambe al meu din nas ca m-a asteptat iar cu mancarea calda si eu n-am venit.

O sa-i cumpar ceva dragut din drum. Poate un ceas, o cravata sau orice alt nimic mai poarta barbati ca sa se impopotoneze. O sa-i spun ca mi s-a prelungit o sedinta. Ce stie el ce-i aia munca?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri