Setari Cookie-uri

Cu dragostea la control

Doctore, ma doare-n cot!

Saptamana trecuta, ieseam cu sacosele din supermarket. In fata mea, un "el" si o "ea" se tineau dragastos de mana balanganind vesel intre ei o punga cu portocale. Stii care-i culmea? Ca omul ala semana cumplit cu strainul meu.

Dar poate ma lasa si ochii, am totusi o varsta. Parca vezi ca in 20-25 de ani intru la menopauza!

Am ajuns acasa si l-am asteptat sa vina. A aparut in cele din urma, mirosind a Eau de Cutra dans Rahova. Si a portocale. Poate mi s-a parut mie, ti-am zis ca stau prost cu olfactivu’.

A spus pompos un saru-mana cand a intrat, s-a spalat (doar) pe picioare si s-a bagat in pat. Pe la 2 noaptea, ma trezesc sa-mi “pudrez nasul”. Mi l-am pudrat cu chiu si vai ca nu mananc iaurt care iti face burtica sa danseze.

Din bucatarie, se aud susoteli in bezna. Ma, da-o dracu’ de treaba, zic! Au venit hotii. Daca gasesc ceva de furat, sa-mi arate si mie.

Citește și:

Pun mana pe pantofu’ cu toc pe care l-am purtat la cununie si stau la panda. Da’ de unde hoti! Statea strainul meu proptit romantic a la James Dean de perete si susura niste dulcegarii in telefon cum n-am mai auzit eu de cand imi facea curte. Papusica dulcica mica! Auzi la el, ce poet a devenit! Totusi nu cred ca e adevarat, probabil ma lasa si urechile.

Azi dimineata mi-am facut bagajele. Plec sa ma tratez. Sufar de inima albastra.

Doctore, e grav?

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.