Setari Cookie-uri

Din jurnalul unei infidele

Da, am gresit, si acum incotro?

Asadar, incepi sa flirtezi. Iubitul tau se va agita putin la inceput, dar ii vei spune ca exagereaza, te va crede si se va opri, desi nu iti doresti asta cu adevarat.

Flirturile incep sa se inmulteasca si sa se intensifice pana cand un anumit mascul iti pica cu tronc si trebuie sa il ai. Este ca jocul nou, frumos, stralucitor din vitrina despre care mama iti spune ca nu il poti avea. Asa ca il seduci sau te lasi sedusa, mergi cu el la un hotel sau in camera unde sta chirie, va faceti de cap o noapte intreaga in nenumarate randuri si feluri, te trezesti dimineata, te intorci acasa si incerci sa te comporti ca si cum nimic nu s-ar intamplat.

Numai ca s-a intamplat. Acum iti sta gandul doar la senzatiile tari pe care doar ce le-ai experimentat. Acum iti saruti iubitul altfel. Acum iti doresti fuste mai scurte si rochii mai decoltate. Acum ai acea sclipire in priviri.

Citește și:

Ai observat, nu pot vorbi despre asta la persoana intai. Pur si simplu nu pot.

Nu pot, pentru ca M., iubitul meu, a aflat. Pentru ca niciun secret din lume nu va ramane vesnic un secret. Pentru ca am facut toate astea, dar mi-as dori sa pot da timpul inapoi si sa nu le fi facut. Initial, am crezut ca vreau doar sa nu aflat M.. Numai ca nu as fi putut trai asa la nesfarsit.

As fi preferat sa tipe, sa se infurie, sa tranteasca, sa ma loveasca! Sa faca orice! M-as fi simtit mai putin vinovata, as fi crezut ca nu se simte tradat. Da, i-am tradat increderea, si, desi nu ne-am despartit, de atunci nu m-a mai privit la fel.

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.