Setari Cookie-uri

L-am prins cu amanta!

Amanta-i sor-mea!

Anii au trecut de bine, de rau iar la sfarsitul anului doi de facultate mi-am intalnit marea iubire. Flacau inalt, mintos, frumusel, fara burta si chelie, venit mediu, om serios.

Ne-am iubit linistit vreo doi ani. El era primul meu barbat si mare lucru nu stiam eu. Adica imi era clar procedeul, ce si unde intra, dar prea multe nu am experimentat de una singura. Sincera sa fiu, nici cu el n-am experimentat cine stie ce dar ma gandeam atunci ca o fata serioasa si cuminte ca mine nu executa mari inginerii la capitolul sex.

Cand am indraznit sa-i propun ceva mai interesant, si nu va ganditi la vreun exotism cu al treilea personaj sau vreun adjuvant de falus, a scuipat in san ca dupa Uciga-l toata. Cum adica doggy style, draga? Da’ noi ce suntem, caini sa ne imperechem in parcuri? Am lasat-o balta si de atunci nici n-am mai incercat sa aduc vorba .

Citește și:

Sora-mea nu prea statea pe acasa. A intrat la facultate si a plecat intr-un alt oras. Zicea ca viata e boema acolo si s-a saturat de Bucurestiul asta imputit, parafrazez.

Nu stiu cum s-a facut dar intr-o seara a plecat toata lumea de acasa. A’ mica era plecata fata la studii (Ha! Cred ca-si dadea doctoratul in sexologia pe apucate) iar mama a plecat cu sotul sa-si traiasca a doua luna de miere cu sexul regulamentar de 10 minute in creierii muntii, cum zicea ea. La un hotel frumusel din Busteni, cum zic eu.

Eu eram plecata intr-o delegatie si s-a nimeri la fix sa ajung acasa mai devreme cu o zi decat imi programasem. Mutumescu-ti tie Doamne, ca ai mai lasat pe lumea asta si oameni destepti, ziceam eu in gandul meu fericita ca ma vad la usa casei.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.